Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila i izabel kovačić

Supruga Darija Srne proslavila 40. rođendan, Iva Todorić na društvenim mrežama pokazala kako su se zabavile

Foto: instagram/pixsell kolaž
1/9
02.09.2022.
u 09:15

Na rođendanu su se pojavile Iva Todorić, Andrea Čermak i Izabel Kovačević, ali i mnoge druge Mireline prijateljice.  Društvo se zabavljalo uz hitove srpske pjevačice Aleksandre Prijović, a mnogi su se od uzvanika pohvalili fotkama s proslave na društvenim mrežama.

U krugu bliskih prijatelja u jednom zagrebačkom restoranu rođendan je proslavila Mirela Forić Srna, supruga nogometne legende Darija Srne. Na rođendanu su se pojavile Iva Todorić, Andrea Čermak i Izabel Kovačević, ali i mnoge druge Mireline prijateljice. 

Foto: Instagram

Društvo se zabavljalo uz hitove srpske pjevačice Aleksandre Prijović, a mnogi su se od uzvanika pohvalili fotkama s proslave na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram

"Dobrodošla u 4. (najdesetljeće). Nakupila si mudrosti za dalje da lakoćom ploviš. Uživaj u svakom danu jer brže nego ikad idu kad uđeš u 40.", napisala je Todorić uz sliku s Mirelom. 

Foto: Instagram

Forić je za ovu priliku odjenula elegantnu crnu haljinu, dok je Iva odabrala haljinu u trenutačno najmodernijoj nijansi ružičaste boje.

Podsjetimo, nakon što je osam godina vodila lifestyle portal Buro, Mirela Forić Srna odlučila je 2020. napustiti tu poziciju. Supruga Darija Srne javno je podijelila tu informaciju i zahvalila se svojim suradnicima te najavila nove poslovne projekte.

"Dragi prijatelji, kolege i svi čitatelji koji ste od samog početka pratili uspjeh hrvatskog Buroa, nakon uspješnih osam godina kormilarenja nad projektom koji je, po mom skromnom mišljenju, itekako obilježio domaću lifestyle scenu, odlučila sam posvetiti se novim poslovnim projektima. Htjela bih iskoristi ovu priliku te zahvaliti svima onima koji su na bilo koji način pridonijeli našem uspjehu! Ono sto me izuzetno veseli jest činjenica da hrvatski Buro ostaje u sigurnim rukama tima koji je već dio naše obitelji, i činit će najveću lifestyle platformu u regiji Buro Adria, koja će uključivati hrvatsku i srpsku verziju portala. Ovim putem želim zaželjeti svu sreću i daljnji uspjeh Miroslavi, Nenadu i Milanu! Mirela", napisala je Mirela Forić koja trenutačno radi kao special projects i content manager brenda Pangaia.

Ovaj modni portal Mirela je pokrenula s Ivom Radić, koja se tada prezivala Balaban, ali dvije prijateljice poslovnu suradnju prekinule su dvije godine nakon pokretanja portala i Iva je otvorila svoj portal Journal. Navodno je i njihovo prijateljstvo prekinuto s prekidom poslovne suradnje. Dario i Mirela vjenčali su se prije deset godina u Dubrovniku u vili Agava, a mladence i njihove goste tada su zabavljali Neda Ukraden, Halid Bešlić i Jole.

VIDEO Anđa Marić: 'Bila sam na Tinderu, kad bi ljudi shvatili da sam to ja, onda bi me blokirali!'

Komentara 4

BO
Bojnik
10:55 02.09.2022.

Za nju je Jailhouse rock prava zabava.

SU
Suomi
22:29 02.09.2022.

Nemre biti lose kada je tu i srpska pevaljka. Zaista se imaju cime pohvaliti

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:51 02.09.2022.

Čim se druži sa Srculencem sve je jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije