Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju u ljubavi

Bivše je skrivao, a nju ponosno pokazuje! Atraktivna crnka osvojila srce našeg tenisača

Foto: Instagram
1/6
14.06.2019.
u 12:55

Svojim pratiteljima na Instagramu Mate Pavić nježniju polovicu predstavio je početkom travnja, a da je njihova veza itekako ozbiljna, potvrđuje i podrška s tribina koju je ova tajanstvena djevojka pružila tijekom turnira "Gem Set Hrvatska" u organizaciji Zaklade Marin Čilić.

Sreća na ljubavnom planu osmijehnula se i našem proslavljenom tenisaču Mati Paviću. 25-godišnji Splićanin već neko vrijeme uživa u ljubavi sa samozatajnom crnkom koja privlači sve više pozornosti.

Svojim pratiteljima na Instagramu osvajač Australian Opena svoju je nježniju polovicu predstavio početkom travnja, a da je njihova veza itekako ozbiljna, potvrđuje i podrška s tribina koju je ova tajanstvena djevojka Paviću pružila tijekom humanitarnog turnira "Gem Set Hrvatska" u organizaciji Zaklade Marin Čilić.

Foto: Instagram Asos

Na Šalatu je stigla u društvu prijateljice u ležernom izdanju i bez previše make-upa, a upravo su zahvaljujući njezinoj prirodnoj ljepoti mnogi pogledi bili upereni upravo u nju.

Mnoge je zanimalo tko je djevojka koja je osvojila srce našeg teniskog asa, no on njezin identitet, barem za sada, uspješno skriva. To i ne čudi jer je jedina njegova poznata veza bila ona sa splitskom studenticom ekonomije Ninom Petreš s kojom je prekinuo zbog udaljenosti i previše obveza. Nakon prekida Pavić je u intervjuima isticao da nema vremena za ljubav, no ona mu se, očigledno, ipak uspjela ugurati u život i u raspored. 

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije