Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži pomoć

Bivša 'spajsica' priznala da je ovisna o seksu i alkoholu

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.08.2018.
u 16:20

Mel B je nakon bolnog razvoda od producenta Stephena Belafontea utjehu pronašla u alkoholu i seksu.

Pjevačica i bivša članica Spice Girls, Mel B javno je priznala kako uskoro odlazi u jednu kliniku na odvikavanje od seksa i alkohola.

Razlog njenog  odlaska u kliniku je i posttraumatski stres od kojeg pati nakon mučnog razvoda od producenta Stephena Belafontea.

- Zbog pisanja moje knjige "Brutalna i iskrena" morala sam proživjeti stare probleme i suočiti se s njima. Bilo je to traumatično iskustvo koje je proizašlo iz loše veze.  Alkohol sam konzumirala kako bi izbjegla bol - rekla je za The Sun. 

Nakon prekida s Belafonteom postala je ovisna i o seksu i u dana je znala spavati s tri muškarca, ispričao je za The Sun blizak prijatelj pjevačice.

- Znam da sam konzumiranjem alkohola pokušala zatomiti bol. Ponekad je teško nositi se sa svim emocijama, ali problem nije nikada bio u mojoj ovisnosti o seksu ili alkohol, problem se krije ispod svega toga i moram ga riješiti - priznala je. 

VIDEO Ovo su najveće hrvatske zavodnice

Komentara 2

AM
ante_maja
13:59 27.08.2018.

ma ja bi te tjesio sexom!

KI
kizz1
19:06 27.08.2018.

navrati do nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije