Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11. sezona

Snima se nova sezona 'Lud, zbunjen, normalan', ali bez jednog od glavnih glumaca

Senad Bašić
Foto: Promo
1/4
27.08.2018.
u 10:10

Nakon 11 sezona Senad Bašić odlučio se oprostiti od Faruka kojeg je igrao u seriji, a sve zbog toga što nije pronašao zajednički jezik s produkcijom i ugovorom koji su potpisivali.

Ove jeseni snimat će se nova, jedanaesta sezona popularne serije "Lud, zbunjen, normalan", a novi nastavci snimat će se bez jednog od glavnih glumaca, piše Dnevni Avaz.

Naime, Senad Bašić, koji je od prve sezone glumio Faruka, odlučio je oprostiti se od serije, a objasnio je i zašto se neće pojaviti u novih 36 nastavka.

– Prije dvije godine Nova TV je došla i naručili su 36 epizoda da bi ih ukupno bilo 300. Onda sam tražio od izvršne produkcije da se  promjeni tekst ugovora za tih novih 36 epizoda, kako bih imao zakonom regulirano u 50 godina barem neko od prava.  Ipak, nije bilo volje da se išta mijena – izjavio je Bašić.

Ostatku glumačke ekipe poželio je sreću u novoj sezoni. U seriju se vraćaju dva stara lika Čombe i Šefika, a njih glume Miraj Grbić i Jasna Žalica. 

VIDEO Izabrali smo deset najseksi Hrvata

Komentara 48

NE
nemanatrag
20:13 27.08.2018.

Jadan, tanušni "humor", glumatanje, glupavi likovi...dakle idealno za prosječne ovisnike o plebejskoj zabavi.Takvih je 90% u Hrvata.

DU
Deleted user
12:40 27.08.2018.

Još je gore izrabljivanje nego što to opisuje Bašićeva izjava. Kad nema pravnih država onda nema ni prava radnika. BAšić radi preko ugovora, ali Nova je tooliko arogantna da im uopće nije važno donijeti kvalitet nego će donijeti drugi izbor...

Avatar @proma-trač
@proma-trač
07:14 28.08.2018.

Serija za sve one sa IQ < 50.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije