Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi mole za nju

Bivša Miss svijeta pozitivna je na koronu i s kćeri je prevezena u bolnicu

Aishwarya Rai Bachchan is seen arriving at Nice airport for the cannes film festival.
Foto: Vantagenews.co.uk/PIXSELL/PIXSELL
1/5
18.07.2020.
u 11:34

Aishwarya Bachchan (46) i njezin kći Aaradhya bile su u samoizolaciji u njihovu domu, no primljene su u bolnicu zbog poteškoća s disanjem.

Bolivudska zvijezda i bivša Miss svijeta Aishwarya Rai Bachchan, koja je bila pozitivna na testu za Covid-19, prevezena je u bolnicu u Mumbaiju zajedno sa svojom osmogodišnjom kćeri. Aishwarya Bachchan (46) i njezin kći Aaradhya bile su u samoizolaciji u njihovu domu, no primljene su u bolnicu zbog poteškoća s disanjem, piše dnevnik Times of India.

Abhishek Bachchan and Aishwarya Rai Bachchan arrive at the Raavan Premiere at the BFI, Southbank, London on June 16, 2010. Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Suzan/Press Association/PIXSELL

"Dobro su", prenijela je novinska agencija Press Trust of India citirajući izvor iz bolnice gdje su već ranije ovaj tjedan hospitalizirani njezin suprug, također glumac Abhishek Bachchan i njegov otac, legenda indijskog filma Amitabh Bachchan. Obitelj Bachchan ima poveću vojsku obožavatelja koji su na društvenim mrežama pozvali sve da mole za ozdravljenje slavnog glumca Amitabh Bachchan i njegove obitelji.

Aishwarya Rai je bila Miss svijeta 1984. a filmsku karijeru je počela 1990. Danas je zaštitno lice kompanija kao što je L'Oreal. Od početka epidemije u Indiji, 26.000 ljudi umrlo je od posljedica Covida-19.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije