Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovni uspjeh

Doris Pinčić cvate biznis: U prošloj godini prihod njezine tvrtke bio je 1,2 milijuna kuna

Foto: Instagram
1/8
17.07.2020.
u 19:29

Tvrtka DPR d.o.o, koju je prije razvoda vodila sa suprugom Borisom Rogoznicom, u prošloj je godini ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 1,2 milijuna kuna.

Voditeljici Doris Pinčić Rogoznici možda ne ide u ljubavi, ali zato joj ruže cvatu kada je posao u pitanju. Tvrtka DPR d.o.o, koju je prije razvoda vodila sa suprugom Borisom Rogoznicom, u prošloj je godini ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 1,2 milijuna kuna, što je čak 491.000 kuna više u odnosu na prethodno razdoblje (2018. godina), kad je ostvarila ukupne godišnje prihode u iznosu od 713.000 kuna, stoji na stranicama Poslovne Hrvatske.

Tvrtka HRT-ove voditeljice, navodi se u izvješću, posljednje je dvije godine poslovala s dobiti. U 2019. ostvarila je neto rezultat poslovanja u iznosu od 361.974,00 kn dok je ostvarena neto marža iznosila 30,02%.

1/7

Na stranicama Poslovne Hrvatske stoji i kako je firma u 2019. godini imala dvoje zaposlenih te da se taj broj u prošloj godini nije ni povećavao ni smanjivao, no prema podacima s početka godine Doris je nakon razvoda ostala jedini direktor i vlasnik tvrtke.

Tvrtka se bavi čitavim nizom djelatnosti među kojima se navodi i djelatnost pružanja audio i/ili audiovizualnih medijskih usluga, djelatnost pružanja usluga elektroničkih publikacija objavljivanja audiovizualnog i radijskog programa, djelatnost pružanja medijskih usluga televizije i/ili radija, audiovizualne djelatnosti, komplementarne djelatnosti audiovizualnim djelatnostima, izrada web stranica, usluge grafičkog dizajna, promidžbe te brojnih drugih djelatnosti.

Podsjetimo, Doris i njezin suprug Boris sredinom lipnja obznanili su da se razvode. Na Instagramu su se oboje oglasili s istom porukom kojom su pokazali jedinstvo i nakon što se njihova ljubav ugasila. - U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju - napisali su Doris i Boris koji su u braku dobili i dvoje djece, sina Donata i kći Gitu zbog koji će i dalje biti u korektnim odnosima.

Komentara 49

UU
uhljeb u holdingu
20:02 17.07.2020.

Uglavnom prodaja magle, i to je to i tako ide dok ima ovaca koje to pasu i dobro se šišaju i muzu pa takve neproizvodne "tvrtke" dobro i debelo žive, a vi ostali odite u Njemačku i Irsku da zaradite za kruh. E da, fali malo i golotinje kao kod Nives, malo samo za promociju.

Avatar drug Joža
drug Joža
20:31 17.07.2020.

Užas od voditeljice, prestrašno

MA
Mary5
21:24 17.07.2020.

Ova zena je stvarno naporna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije