Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetuje u hrvatskoj

Isplivale stare fotke Dana Bilzeriana bez brade, izgleda kao druga osoba

Foto: Instagram
1/9
18.07.2020.
u 10:46

Fotke Danovog golog lica često isplivaju u javnost i podsjete ga na prošlost, a jednom prilikom je otkrio da žene nisu bile zainteresirane za njega dok nije pustio bradu.

Iako mu je danas brada zaštitni znak, američki multimilijunaš Dan Bilzerian koji trenutačno ljetuje na Jadranu nije ju uvijek nosio.

Fotke Danovog golog lica često isplivaju u javnost i podsjete ga na prošlost, a jednom prilikom je otkrio da žene nisu bile zainteresirane za njega dok nije pustio bradu. To se dogodilo kada je na društvenim mrežama podijelio sliku koja pokazuje kako je izgledao prije 10 godina i danas. 

Foto: Reddit

"Deset godina prije nego što sam pustio bradu, žene su me iskorištavale samo za seks i nisu htjele vezu. Nedostaju mi ti dani." napisao je uz objavu. 

Foto: Twitter

 Inače, dok se šetao Dubrovnikom samoprozvanog kralja Instagrama uhvatili su reporteri In Magazina i pitali ga kako mu se sviđa Hrvatska i naš jug, a Dan je kratko odgovorio: Lijepo je, predivno.

1/12

Njegov prijatelj Bill Perkins u Dubrovniku se čak i zaručio, a naša obala ga je toliko oduševila da je u nekoliko objava na Instagramu napisao kako svima preporučuje ljetovanje u Hrvatskoj i dodao je kako naša zemlja ima toliko skrivenih prirodnih dragulja zbog kojih se isplati dođi ovdje. Ono što su svi primijetili tijekom Danovog boravka u Hrvatskoj je činjenica da cijelo vrijeme nosi jedne te iste kratke plave hlače iako ima milijune i mogao bi svaki dan nositi skupocjene odjevne kombinacije, ali njemu su očito najdraže te hlače i bijela majica koju nosi samo kada to mora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije