Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA NIŽETIĆ

'Bio sam jako tužan što nisam Titov pionir, zakleo sam se uz Dinu Merlina'

Luka Nižetić
Foto: Instagram
1/6
13.11.2019.
u 12:36

– Ja sam prva generacija koja nije išla u pionire i bio sam vrlo tužan jer je moja sestra bila pionirka, a ja nisam. Kući je bila prava tarapana zbog toga. I onda sam odlučio da ću postati pionir. Uzeo sam njen šal i kapu i zakleo se uz pjesmu ''Bosnom behar probeharao''. To je bila moja himna svih himni – rekao je Nižetić

Luka Nižetić ovih je dana boravio u Sarajevu i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine za portal Klix dao je intervju u kojem je govorio o glazbi, glumi, ljubavi prema kulinarstvu, ali i prema Sarajevu, gdje je prije 15 godina snimio prvi album. 

– Kada sam prvi put došao u ovaj grad, pao sam na koljena. Sjećam se da je Dino Šaran, koji mi je radio CD, nazvao moju menadžericu i rekao: ''Ovaj mali nije normalan. Znam da je pristojno dijete, ali što mu je? On ti samo jede krompirušu za doručak, ručak i večeru.'' Osim što sam zavolio krompirušu, ovdje sam se jako dobro proveo, upoznao mnogo prijatelja. Sada sam ponovno u kontaktu s nekim autorima, radimo na novom albumu, pripremamo singl Dine Muharemovića i moram priznati da mi je drago da se ponovno vraćam korijenima – kazao je Luka i dodao da su mu najveći uzori Michael Jackson i Dino Merlin. 

– Michael Jackson ostavio je najveći trag na mene. Kad sam ga prvi put vidio, meni je to bilo kao da sam vidio svemirca. Ja nisam znao je li on čovjek, robot ili vilenjak. On mi je bio potpuno fascinantan. Od naših pjevača, to je bio Dino Merlin. Njega sam volio kada sam bio mali. Ima jedna anegdota kada je riječ o njemu. Ja sam prva generacija koja nije išla u pionire i bio sam vrlo tužan jer je moja sestra bila pionirka, a ja nisam. Kući je bila prava tarapana zbog toga. I onda sam odlučio da ću postati pionir. Uzeo sam njen šal i kapu i zakleo se uz pjesmu ''Bosnom behar probeharao''. To je bila moja himna svih himni – rekao je Nižetić i posebno izdvojio fenomen splitskih pjevača.

– To je neobjašnjivo, ne znam je li to do klime, hrane ili splitskog dišpeta. Mi tamo imamo taj dišpet da drugima moramo dokazati da mi to možemo. Kada se tome doda još talent, uspjeh je zagarantiran. Ono što je specifično jest da među nama nema zavisti. Ja nemam neprijatelja. Nikada nisam doživio da mi netko zabije nož u leđa. Inače sam takav. Nikad se ne uvlačim u konflikte, ne govorim ružno o drugima i vjerojatno ljudi koji su takvi i ne dolaze do mene – dodao je Luka. 

Ključne riječi

Komentara 7

DO
Domumom
13:35 13.11.2019.

Zakasnio si, parada ponosi je već bila u sarajstanu.

DU
Deleted user
13:23 13.11.2019.

strasno, jadni mali njeznik, bas se vidi da je patio

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:26 13.11.2019.

A čime je ovaj lik zaslužio mjesto na naslovnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije