Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality show

Big Brother počinje 17. travnja, a Borna Rajić stručno će ga analizirati

Borna Rajić
Foto: Instagram
1/5
08.04.2016.
u 09:20

Stanari koji će idućih mjeseci zabavljati gledatelje dolaze iz raznih društvenih sfera, a neki od njih širokim su masama i te kako poznati

Tko su novi stanari Big Brother kuće u zagrebačkoj Dubravi, koji ih zadaci čekaju i kako ona izgleda gledatelji RTL-a mogu doznati već 17. travnja u 20 sati kada službeno počinje nova sezona popularnog realityja.

Stanari koji će idućih mjeseci zabavljati gledatelje dolaze iz raznih društvenih sfera, a neki od njih širokim su masama i te kako poznati.

Voditeljica showa je Marijana Batinić, a kako neslužbeno doznajemo u showu sudjeluje i Borna Rajić. Ne kao stanarka, nego kao analitičarka zbivanja u BB kući i to u sklopu posebne emisije BB magazin. 

 

A photo posted by Borna Rajic (@bornarajic) on

 

>> Marijana Batinić nova je voditeljica Big Brothera

>> Antonija Blaće otkriva zašto neće voditi novi Big Brother

Komentara 29

LA
like_a_boss
11:43 08.04.2016.

Tu emisiju normalni ljudi mogu pogledati na kratko, i biti sretni što ne pripadaju tom izopačenom svijetu. Dno dna televizije. A RTL definitivno ukinuti.

SV
Sasori.von.Uchiha
11:48 08.04.2016.

who the fuck is borna rajic?

ST
strsljen2013
15:51 08.04.2016.

I dalje vicem protiv žutila: Došao Haso pijan u javnu kuću u Parizu, stavi pred madam 500 eura i kaže: • Dajte mi tanjur ladnog graha i najružniju i najstariju kurvu koju imate! • Ali gospodine, za taj novac možeteete dobiti najlepšu ženu i pojesti i popiti šta god hoćete. Haso: • Ma nisam se ja bona zaželio seksa, ja sam se zaželio kuće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije