Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novopečeni zaručnici

Baš si dobro pristaju: Depp i Amber Heard zadivili na crvenom tepihu

amber hear johnny depp
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
13.02.2014.
u 09:58

Johnny Depp i Amber Heard sinoć su na premijeri Amberina novog filma "3 Days to Kill" u Los Angelesu elegantnom pojavom zadivili sve

Johnny Depp i Amber Heard sinoć su na premijeri Amberina novog filma "3 Days to Kill" u Los Angelesu elegantnom pojavom zadivili sve.

Novopečeni zaručnici stigli su odjeveni u tamne boje. Dok je Depp nosio modro odijelo, koje je upotpunio bijelim cipelama i šeširom, Amber je za premijeru odabrala seksi crnu haljinu s dubokim izrezom.

U filmu Amber glumi Vivi Delay, seksi FBI-agenticu koja nema problema s ubijanjem, a glumica je rekla da joj je scene ubijanja bilo najdraže snimati.

No, kada je u pitanju njezin privatni život, ostala je tajnovita, a ovo je bila jedna od rijetkih prilika zajedničkog istupa u javnosti. Par je vezu počeo 2012. godine, a zaručili su se prije koji mjesec.

Navodno se planiraju vjenčati ovog ljeta na Deppovu privatnom otoku, a Johnnyjeva velika želja je da im na svadbi sviraju Rolling Stonesi.

>>Johnny Depp zaručio se s Amber Heard?

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 3

Avatar EU afrodita
EU afrodita
13:12 13.02.2014.

Johnny se zaljubljuje u sve glumice sa kojima snima filmove

DA
danho
08:24 14.02.2014.

kaj nije ona lezba? bila je par godina sa nekom zenom u vezi, a sad se zarucuje za ovog..sto je sa onim seksualnost se ne bira? :zbunj:

AM
amarila
12:54 13.02.2014.

kad imas love lako je biti elegantan. Nek se obuce na standu na trznici pa bumo vidli eleganciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije