Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert Vanne

Bandić na otvaranju Virskog ljeta: Ovdje ću provesti umirovljeničke dane

Foto: Općina Vir
1/14
24.06.2018.
u 13:06

Na Viru je, kaže Bandić, kao doma, tu je zacrtao plac uz more kada dođu umirovljenički dani

Virsko ljeto koncertom je otvorila naša glazbena diva Vanna, a u publici su bili i brojni ugledni gosti koji su se odazvali pozivu gradonačelnika Kristijana Kapovića.

Izaslanik premijera RH Andreja Plenkovića – bivši ministar i dugogodišnji zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić bili su među uzvanicima, a Bandić je otkrio kako na Vir dolazi obavezno dva puta godišnje. Prvi put na otvaranje Virskog ljeta i 13. kolovoza kad je najveća fešta.

Otkrio je Bandić i kako mu je Kapović dobar prijatelj te se međusobno podržavaju, a na Viru namjerava provesti svoje umirovljeničke dane.

Foto: Općina Vir

- Prijatelji se teško nalaze i još teže sačuvaju. Kapović je meni uvijek davao podršku, kao što je i ja njemu pružam kad god je potrebno. On na Viru radi dobar posao, pošten je i korektan čovjek, pa ćemo uvijek biti dobro – bez obzira bio na funkciji ili ne. Funkcije dođu i prođu, ali prijatelji ostaju, poručio je zagrebački gradonačelnik.

Na Viru je kao doma, tu je zacrtao plac uz more kada dođu umirovljenički dani, a podrška virskih Zagrepčana nikad nije nedostajala. Bandić kaže:

- Na Viru je barem trećina mojih purgera, naravno da se dobro osjećam, ali ne samo zato. Znate, obitelj dobivate, mjesto rođenja ne birate, ali prijatelje izabirete i to se prijateljstvo mora čuvati. Kapović je moj prijatelj. 

1/17

 

Komentara 7

BU
bugatti
13:36 24.06.2018.

Kriminalci u odijelima - pljuc !

LO
Long
13:47 24.06.2018.

U Remetincu

VO
vorda400
14:12 24.06.2018.

Provest će penziju sa kriminalcem kapovićem ako ima boga u Remetincu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije