Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skoro katastrofa

Lepa Brena oženila je posinka, a o nezgodi s njenog vjenčanja i danas se priča

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/7
23.06.2018.
u 15:39

Glumac Emir Hadžihafizbegović  bio je i ne Breninoj svadbi i na svadbi njenog posinka i prisjetio se jednog trenutka koji je zamalo upropastio cijelu svadbu.

U četvrtak se oženio sin Slobodana Bobe Živojinovića, a mediji u Srbiji pisali su kako će svadba Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, na koju su pozvali 900 uzvanika, nadmašiti grandioznu svadbu njegovog oca i pomajke Lepe Brene.

Njih dvoje su se vjenčali prije 25 godina i na njihovoj svadbi bilo je 600 uzvanika, a o tom vjenčanju priča se i danas. Glumac Emir Hadžihafizbegović  bio je i ne Breninoj svadbi i na svadbi njenog posinka i prisjetio se jednog trenutka koji je zamalo upropastio cijelu svadbu, piše Blic .

- Sjećam se kad je u salu donesena ogromna torta i trubači su se stvorili oko torte i jedan od trubača se spotaknuo i pao je na tortu. Torta mu se zalijepila na lice i na trubu, ali naravno da je majstor nastavio svirati. - ispričao je glumac. 

1/14

Komentara 33

SA
sasavt
17:05 23.06.2018.

večernji smrdiš

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
16:05 23.06.2018.

Lepa Brena oženila je posinka? Kaj ona nije udana več nego sad i posinka oženilak,jel to legalno? Jel mu sad žena ili mama?

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
15:58 23.06.2018.

v list ajde malo o srbiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije