Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock spektakl

Bajaga glavna zvijezda CMC Slavonija Festa u Slavonskom Brodu

Bajaga, Silente i Detour
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
24.08.2018.
u 07:00

Ove će godine u baroknoj Tvrđavi Brod nastupiti dosad najbolji i najjači izvođači, legende regionalne rock scene predvođeni glavnim zvijezdama Bajagom i instruktorima te zagrebačkim pop-rock duetom Neki to vole vruće

Nastavljajući višegodišnju tradiciju i iskustvo u organizaciji CMC festivala u Vodicama, CMC televizija u suradnji s brodskom Turističkom zajednicom danas (petak) i sutra u Slavonskom Brodu organizira 3. CMC Slavonija Fest – CMC 200.

Ove će godine u baroknoj Tvrđavi Brod nastupiti dosad najbolji i najjači izvođači, legende regionalne rock scene predvođeni glavnim zvijezdama Bajagom i instruktorima te zagrebačkim pop-rock duetom Neki to vole vruće, koji već dugo nije nastupio na festivalima ovog tipa.

- Nedavno smo snimali Bajagin koncert u Puli i kao suradnica, ali i obožavateljica, mogu reći da je to bilo prekrasno iskustvo. Ovo će ujedno biti prilika da promoviramo i njegov novi album. Ponosni smo što je pristao nastupiti na festivalu – kazala je Nikolina Mazalin, glazbena urednica CMC televizije i kreativna direktorica Croatia Recordsa.

Danas, prve večeri festivala s početkom u 19 sati održat će se Rock maraton s Kojotima i Divljim jagodama kao headlinerima. Sutra, pak, na glavnoj festivalskoj večeri uz već spomenute Bajagu i Neki to vole vruće, Brođane će vrućom rock svirkom zabavljati i Opća opasnost, Teška industrija, Emir and Frozen Camels, Flyer, Komunu, Fluentes...

Očekuje se kako će ova vrhunska glazbena poslastica trajati duže od pet sati.

VIDEO Bajaga nastupio na Špancirfestu u Varaždinu

Komentara 49

DU
Deleted user
08:05 24.08.2018.

Uzas do uzasa ....

Avatar Mi sami
Mi sami
07:28 24.08.2018.

Pa zar vas nisu četnici dovoljno bombardirali u ratu nego ih sada jos i zovete da vam pjevaju? Hoće li Hrvati ikad doći pameti.

JO
jovanovic
08:23 24.08.2018.

ovaj vise po Hrvatskoj nego u srbiji?? treba mu HR putovnicu dati,ako je vec i nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije