Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra muzika

Arctic Monkeys prvi put u Zagrebu na INmusic festivalu!

arctic monkeys
Ian West/Press Association/PIXSELL
06.02.2013.
u 08:54

Ulaznice za INmusic festival 2013. po redovitoj cijeni od 349 kuna prodaju se u svim poslovnicama Tisak media centra, a mogu se naručiti i putem Tisak media webshopa.

Na zagrebački INmusic festival ove godine prvi put stiže britanski indie bend rock bend Arctic Monkeys!

INmusic ove se godine na Jarunu održava od 24. do 26. lipnja, a svoj su nastup dosad potvrdili Iggy and the Stooges, koji stižu s novim albumom te NOFX.

Arctic Monkeysi diljem svijeta prodali su osim milijuna albuma i osvojili brojne glazbene nagrade. Postaju jedan od najvećih novih britanskih bendova. Osnovani su 2002. godine, a ujedno su jedan od prvih bendova koji je iskoristio moć interneta za svjetski uspjeh. Prvi album „Whatever People Say I Am, That's What I'm Not" izdan je 2006. godine te je postao najbrže prodavani debitantski album u britanskoj povijesti. Hitovima poput „I Bet You Look Good on the Dancefloor" te „When the Sun Goes Down" oduševili su kritiku i osigurali brojne poklonike. Uslijedili su albumi „Favourite Worst Nightmare" (2007), „Humbug" (2009) te „Suck It and See" (2011), a tijekom karijere izdali su i live album „At the Apollo" (2008).

Novi materijal očekuje se ove godine pa bi publika INmusic festivala mogla prvi put uživo čuti nove pjesme. Album bi, prema najavama, mogao odlikovati još žešći zvuk, a neki ga glazbeni eksperti opisuju kao jedan od najočekivanijih albuma 2013. godine.

Ulaznice za INmusic festival 2013 se po redovnoj cijeni od 349 kuna prodaju u svim poslovnicama Tisak media centra, a mogu se naručiti i putem Tisak media webshopa. Poseban popust do 25. veljače mogu iskoristiti studenti i srednjoškolci te svoju ulaznicu nabaviti za samo 299 kuna.

>>Iggy and the Stooges na INmusic stižu s novim albumom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije