Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA NOVOJ TV

ANKETA: Večeras je finale Masterchefa. Tko je vaš favorit?

Lora i Maja
Foto: Nova TV
1/7
29.12.2022.
u 19:55

Maja Šabić i Lora Cepetić borit će se za 200 tisuća kuna i titulu novog hrvatskog MasterChefa

U završnicu ovogodišnjeg izdanja Masterchefa Nove TV ušle su dvije djevojke, Maja Šabić i Lora Cepetić. One su u jučerašnjem polufinalu najbolje replicirale  jelo talijanskog chefa Emanuela Scarella čija se jela mogu probati u rovinjskom restoranu Agli Amici. Treća polufinalistica Matea Alduk bila je lošija od finalistica, pa je ona ispala. 

Maji je Chef Emanuel dao za jedno jelo sedam, a za drugo osam, dok je Matejina oba jela ocijenio šesticom. ''Mislim da je svima bilo jasno, kad su vidjeli moje tanjure da je to bila najlošija izvedba'', komentirala je Matea izvršenje zadatka.

Lora je od Damira dobila za jedno jelo sedam, a za drugo osam bodova, Maja šest i sedam, a Matea pet i šest. Melkior je Lori također dao dvije osmice, Maji dvije sedmice, a Matei dvije šestice. Stjepan je Lori dao za prvi tanjur sedam, a za drugi osam bodova. Majina jela dobila su od njega sedam i devet bodova, a Matea dvije šestice. ''Jako mi je teško ovo reći, ali Matea ti nas napuštaš. Ovdje završava tvoje MasterChef putovanje, ali počinje jedno drugo putovanje'', rekao je Stjepan te joj dodao da bi mu bilo zadovoljstvo da bude dio njegovog tima u restoranu, da zajedno kreiraju jelovnike i oduševljavaju goste. ''Uvjeren sam da s tvojim i mojim znanjem, sa znanjem tima 'il Ponte' možemo napraviti puno'', rekao joj je.

''Tužno mi je što napuštam MasterChef. Voljela bih da sam išla dalje, ali ovo je bilo predobro iskustvo'', rekla je Matea oduševljena ponudom koju je dobila od Stjepana.

''Kuhanje je moja strast. To je jedino što mogu raditi od jutra do sutra'', zaključila je Matea za kraj.

U iščekivanju smo velikog finala MasterChefa. Zadatak će im biti meni od pet sljedova - hladnog predjela, juhe, toplog predjela, glavnog jela i deserta. Za kuhanje i posluživanje hladnog predjela imaju 120 minuta. Potom se vraćaju na stanicu te imaju 20 minuta za pripremu juhe.

Nakon prezentacije svakog jela imaju 20 minuta za pripremu sljedećeg jela. Svaki će slijed poslužiti u tri identična tanjura koja će ocijeniti žiri - Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović.

Kako bi pripremili svoja jela, u trgovini mogu uzeti neograničenu količinu namirnica unutar 20 minuta.

, no već sada Nova TV najavljuje novu sezonu te poziva sve zainteresirane da se prijave u najkreativniji televizijski show. Što mislite tko će pobijediti u večerašnjem finalu? 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

Ključne riječi

Komentara 6

FO
forfun
20:39 29.12.2022.

Još se ne zna tko je pobijedio?

ST
Stručnjak
22:28 29.12.2022.

Leo.

Avatar sollynarep
sollynarep
20:45 29.12.2022.

Moram reći Maja. Kompletna je kuharica. Ali kao i uvijek, gurat će se netko tko "želi učiti", ima "vizije" i mlad je... No ok, i ona je simpa. ...uglavnom žensko je ovog puta, makar i na silu, miralo pobijediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije