Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Novinari Nove TV opraštaju se od kolege koji je preminuo nakon teške bolesti u 44. godini života

Foto: Facebook
1/3
29.12.2022.
u 18:58

- Doviđenja Vecko dragi, bio si divan, uvijek susretljiv, drag, vrijedan, hrabar. I prijatelj i kolega za poželjeti. Ne brini, čuvat ćemo Kiku i klince. Neće ostati sama, napisao je Dorian Elezović o Vedranu Buljubašiću

Novinari i drugi djelatnici Nove Tv danas se na društvenim mrežama opraštaju od Vedrana Buljubašića, dugogodišnjeg montažera Nove TV, koji je preminuo od teške bolesti u 44. godini života. Vedran je bio u braku s kolegicom, nagrađivanom novinarkom Kristinom Tešijom, s kojom je imao troje djece. 

Vedran je preminuo nakon dugogodišnje borbe s leukemijom, a od njega se prvi oprostio novinar Dorian Elezović, koji je objavio i Buljubašićevu fotografiju.

- Doviđenja Vecko dragi, bio si divan, uvijek susretljiv, drag, vrijedan, hrabar. I prijatelj i kolega za poželjeti. Ne brini, čuvat ćemo Kiku i klince. Neće ostati sama, napisao je Dorian.

- Vecko, divan čovjek i kolega. Bože, što mi je žao. Mislila sam nekako da će i ovu bitku dobiti kao i prethodne. Počivaj mirno u Gospodinu dragi naš Vecko - komentirala je Ivana Petrović. 

- Pretužna sam, dragi Vedran - napisala je Sanja Doležal. Od Vedrana su se oprostili i kolege Ana Vela, Edita Drušković, Andrija Jarak i Anita Kajtazi Roth. 

Današnji IN Magazin svoj prvi prilog posvetio je preminulom kolegi koji je mnoge priče na Novoj TV montirao upravo za ovu emisiju.
U svojoj borbi s leukemijom Vedran je izgubio oko, a njegova je priča inspirirala njegove prijatelje,  novinare HRT-a Edina Mahmuljina i Ivana Skorina s RTL-a koji su prije šest godina snimili film ‘...I vani si‘ u kojem je Vedrana utjelovio glumac Amar Bukvić.

- Vjera, obitelj, prijatelji i liječnici mom su suprugu pomogli da prebrodi ta teška razdoblja u kojima nije ni sanjao da će imati djecu, a danas se igra s njima. Želja nam je da svi ostali koji vode slične bitke imaju snage za sve što ih čeka, kao i da ne klone duhom i vjeruju da u konačnici sve može biti dobro - rekla je 2016. za Večernji list uoči premijere filma Vedranova supruga Kristina.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:33 29.12.2022.

Ne brini, Kiki neće baš ništa faliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije