Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna sličnost

Anđa Marić objavila fotku staru 23 godine, mnoge zapanjila sličnost sa sinom: 'Gašper je tvoja kopija'

Andja Maric
Foto: nina djurdjevic
1/8
10.10.2021.
u 15:27

Ispod fotografije odmah su uslijedili komentari njezinih pratitelja, a mnogi od njih zapanjila je sličnost Anđe i 17-godišnjeg sina Gašpera, kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom.

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić (44) nedavno se vratila iz Meksika, a nakon brojnih fotografija s odmora sa svojim je pratiteljima na Instagramu odlučila podijeliti i neke iz arhive. Anđa je tako 'iskopala' stari album i u njemu pronašla fotografiju koja je nastala 1998. godine kada je Anđa imala samo 21. godinu. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Ispod fotografije odmah su uslijedili komentari njezinih pratitelja, a mnogi od njih zapanjila je sličnost Anđe i 17-godišnjeg sina Gašpera, kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom Primožom Dolničarom. "OMG Gašper", "Tvoj sin je tvoja kopija", "Koliko je tvoja beba slična tebi", samo su neki od komentara. 

Inače, Anđa se nedavno vratila iz Meksika u kojem je provela tri tjedna, a na put je otišla na poziv prijateljice Courtney Runyon. Upoznale su se prije nekoliko mjeseci putem Facebooka, a njezina želja za životom Anđu je inspirirala da izađe iz svoje zone komfora i krene samostalno u avanturu kakvu prije ni sama nije mogla zamisliti.

Foto: Sara Vafa
– U Meksiko sam otišla jer me Courtney inspirirala i puno naučila o životu poslije autoimune bolesti, o tome kako mogu živjeti i te kako imati lijep, bogat i zanimljiv život. Moje putovanje bilo je i susret sa samom sobom i ponovno upoznavanje sebe, ali i upoznavanje s mojom mentoricom življenja od koje sam puno toga naučila – kazala nam je tada Anđa. Na drugi kraj svijeta otišla je potpuno sama, a otkrila nam je i kako su na njezinu odluku reagirali članovi obitelji. 

– Tati nisam rekla do zadnjeg dana jer me nije ni pitao kamo idem na more, a kad me je konačno nazvao da me pita kamo idem, rekla sam mu da idem na Cortezovo more. On je naravno odmah znao gdje je to i pitao me što će mi to, uz komentar da opet izvodim kerefeke. Poslije je u povjerenju rekao mom mlađem bratu da se nada da mi je ovo zadnje takvo putovanje pa mu je Zoltán rekao: “Samo se ti nadaj.” (smijeh). Sin Gašper bio je oduševljen, rekao mi je da je baš ponosan na mene –kazala nam je nedavno glazbenica.

Foto: Privatni album

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije