Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Ana-Marija Brdek napustila kuću, Orky, Bojan, Antonio i Ribica prvi finalisti!

Foto: Big Brother/RTL
1/3
22.04.2018.
u 23:08

Stanari u kući borave već 86 dana, a do samog finala ostala su još samo dva tjedna. Nominirano je bilo čak sedmero stanara

Rezultati glasovanja razriješili su dvojbe - Ana-Marija Brdek zauvijek je napustila Big Brother kuću, a Orky, Bojan, Antonio i Ribica postali su prvi finalisti! 

S današnjim danom stanari u kući borave već 86 dana, a do samog finala ostala su još samo dva tjedna. Nominirano je bilo čak sedmero stanara - Marin, Lidija, Tomislav, Bogo, Ana, Ana-Marija i Bojan. 

Nakon što je voditeljica Antonija Blaće sa stanarima prokomentirala kakav im je bio prethodni tjedan, prepustila ih je Big Brotheru, koji im je zadao zanimljiv zadatak. Naime, onaj stanar koji će prvi pojesti kilogram janjetine i mladog luka, osvojit će 10.000 kuna. A u ovom izazovu najuspješnijim se pokazao zeleni tim.

Zaigrali su i igru Big Brother alka, po uzoru na Sinjsku alku. 

"Ovo je bila posljednja borba. Stanari, pobjednici putovanja oko svijeta su, uz osvojenih 77.000 kuna i prvi finalisti su plavi tim - Orky, Bojan, Antonio i Ribica!", najavio je Big Brother stanarima. 

Antonija se po prvi put večeras javila stanarima kako bi im najavila da će netko večeras zauvijek napustiti kuću.

Tako je, odlukom gledatelja, Ana-Marija Brdek zauvijek napustila kuću. O odnosu s Bojanom nije htjela puno pričati, ali je zaključila kako će definitivno ostati prijatelji. Istaknula je kako on ima problema s otvaranjem. "Tlaka mu je jer je dugo unutra. On nije glumac, takav je kakvim se prikazuje!", izjavila je Velikogoričanka te dodala da Orkyja vidi kao pobjednika.

Kao i svake nedjelje, kraj emisije bio je rezerviran za napete nominacije. Ana je tako dva boda odlučila dati Anezi i Bogi. Tomislav je dva boda odlučio dati Anezi, a jedan Bogi. Zatim je Bogo je odlučio dati dva boda Luciji, a jedan Ani. Ribica je odlučila dati dva boda Tomislavu, a jedan Luciji. Marin je tako odlučio svoja dva boda dati Anezi, a jedan Bogi.

"Da mogu birati, radije bih dva boda dala Antoniju, a ne Bogi. Ovako moram Bogi!", kratko će Marin. Anezi je dva boda odlučila dati Luciji, a jedan bod Tomislavu.

"Najbolji tjedan s njima, koji ću zasigurno pamtiti!", rekla je kroz suze pjevačica. S druge strane, Orky je odlučio svoja dva boda dati Anezi, a jedan bod Bogi."Ovako Ribice, draga si mi i sve! Ali ne volim kad mi netko kaže jednu priču, pa nekom drugom drugu priču, tako da, kad bih mogao birati, tebe bih nominirao!", objasnio je Orky. Lucija je tako odlučila dva boda dati Anezi, a jedan bod Bogi. 

Komentara 4

BU
Budak
23:24 22.04.2018.

Smeće (emisija) o smeću (stanari) za smeće (gledatelji).

Avatar blackula9
blackula9
23:51 22.04.2018.

Nisam imao pojma da show još traje, izgledalo mi je da je gotov...valjda nema love za seriju članaka koji bi popratili događanja.

DU
Deleted user
23:23 22.04.2018.

Ono...zauvijek je napustila....jadan show.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije