Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Ana-Marija Brdek napustila kuću, Orky, Bojan, Antonio i Ribica prvi finalisti!

Stanari u kući borave već 86 dana, a do samog finala ostala su još samo dva tjedna. Nominirano je bilo čak sedmero stanara
22. travnja 2018. u 23:08 4 komentara 6890 prikaza
Foto: Big Brother/RTL
Pogledajte galeriju 1/3

Rezultati glasovanja razriješili su dvojbe - Ana-Marija Brdek zauvijek je napustila Big Brother kuću, a Orky, Bojan, Antonio i Ribica postali su prvi finalisti! 

S današnjim danom stanari u kući borave već 86 dana, a do samog finala ostala su još samo dva tjedna. Nominirano je bilo čak sedmero stanara - Marin, Lidija, Tomislav, Bogo, Ana, Ana-Marija i Bojan. 

Nakon što je voditeljica Antonija Blaće sa stanarima prokomentirala kakav im je bio prethodni tjedan, prepustila ih je Big Brotheru, koji im je zadao zanimljiv zadatak. Naime, onaj stanar koji će prvi pojesti kilogram janjetine i mladog luka, osvojit će 10.000 kuna. A u ovom izazovu najuspješnijim se pokazao zeleni tim.

Zaigrali su i igru Big Brother alka, po uzoru na Sinjsku alku. 

"Ovo je bila posljednja borba. Stanari, pobjednici putovanja oko svijeta su, uz osvojenih 77.000 kuna i prvi finalisti su plavi tim - Orky, Bojan, Antonio i Ribica!", najavio je Big Brother stanarima. 

Antonija se po prvi put večeras javila stanarima kako bi im najavila da će netko večeras zauvijek napustiti kuću.

Tako je, odlukom gledatelja, Ana-Marija Brdek zauvijek napustila kuću. O odnosu s Bojanom nije htjela puno pričati, ali je zaključila kako će definitivno ostati prijatelji. Istaknula je kako on ima problema s otvaranjem. "Tlaka mu je jer je dugo unutra. On nije glumac, takav je kakvim se prikazuje!", izjavila je Velikogoričanka te dodala da Orkyja vidi kao pobjednika.

Kao i svake nedjelje, kraj emisije bio je rezerviran za napete nominacije. Ana je tako dva boda odlučila dati Anezi i Bogi. Tomislav je dva boda odlučio dati Anezi, a jedan Bogi. Zatim je Bogo je odlučio dati dva boda Luciji, a jedan Ani. Ribica je odlučila dati dva boda Tomislavu, a jedan Luciji. Marin je tako odlučio svoja dva boda dati Anezi, a jedan Bogi.

"Da mogu birati, radije bih dva boda dala Antoniju, a ne Bogi. Ovako moram Bogi!", kratko će Marin. Anezi je dva boda odlučila dati Luciji, a jedan bod Tomislavu.

"Najbolji tjedan s njima, koji ću zasigurno pamtiti!", rekla je kroz suze pjevačica. S druge strane, Orky je odlučio svoja dva boda dati Anezi, a jedan bod Bogi."Ovako Ribice, draga si mi i sve! Ali ne volim kad mi netko kaže jednu priču, pa nekom drugom drugu priču, tako da, kad bih mogao birati, tebe bih nominirao!", objasnio je Orky. Lucija je tako odlučila dva boda dati Anezi, a jedan bod Bogi. 

GER, 1.FBL, VFB Stuttgart vs SV Werder Bremen
VELIKI PREOKRET
Borni Sosi propali planovi! Definitivno neće igrati za Njemačku
Pevex
BICIKL U PROMETU
Infrastruktura i edukacija kao preduvjet za razvoj biciklističke kulture u Hrvatskoj
 • Budak:

  Smeće (emisija) o smeću (stanari) za smeće (gledatelji).

 • Avatar blackula9
  blackula9:

  Nisam imao pojma da show još traje, izgledalo mi je da je gotov...valjda nema love za seriju članaka koji bi popratili događanja.

 • Deleted user:

  Ono...zauvijek je napustila....jadan show.