Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neumorni zavodnik

Al Pacino ne odvaja se od svoje 40 godina mlađe djevojke Lucile

al pacino
Foto: pixsell
1/3
13.06.2011.
u 09:57

Glumac je na dodjelu kazališnih nagrada Tony stigao u zagrljaju svoje 31-godišnje djevojke Argentinke Lucile Sola.

– Ona je sve što sam ikad želio od žene – rekao je prošle godine 71-godišnji hollywoodski veteran o svojoj novoj odabranici, 40 godina mlađoj manekenki Lucili Sola. Proteklih mjeseci glumac se od lijepe Argentinke ne odvaja, a tako je bilo i na 65. dodjeli kazališnih nagrada Tony na koju je došao držeći Lucilu čvrsto za ruku.

Prijatelji slavnog glumca kažu da je Al zaljubljeniji nego ikad. Par se upoznao slučajno, viđajući se u parku gdje su dolazili sa svojom djecom, Lucila s kćeri, a Pacino sa svojim blizancima koje je dobio u vezi s glumicom Beverly D'Angelo.

Svoju vezu počeli su u travnju prošle godine. Danas žive zajedno u Pacinovoj vili u Los Angelesu s Lucilinom kćeri Camillom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije