Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak

Aki Rahimovski: O povratku ne pozornicu još ne razmišljam

Parni Valjak u Areni
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/7
25.04.2018.
u 23:00

Pjevač je nedavno imao moždani udar. Sada se oporavlja kod kuće, veliki je optimist i vjeruje kako će se uspješno oporaviti.

Aki Rahimovski, pjevač grupe Parni Valjak nedavno je doživio moždani udar i zato su koncerti popularnog benda do daljnjeg otkazani.

Aki je trenutno na kućnoj njezi, a s glazbenikom je razgovarao novinar Dnevnog avaza.
- Držim se za sada. Krenuo sam u toplice i vjerujem da će sve biti u redu kada je u pitanju moje zdravlje rekao je pjevač.

Veliki je optimist kada je u pitanju njegov oporavak i nada se kako će sve biti u redu, a dok mu liječnik to ne odobri neće se vraćati na scenu. Pjevač mora promijeniti stil života i izbaciti cigarete i kavu te jesti što više povrća i voća.

Komentara 1

Avatar Silfida
Silfida
00:36 26.04.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije