Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dodjele Oscara

Akademija je pokrenula istragu vezanu za Willa Smitha i raspravljaju o tome trebaju li mu oduzeti nagradu

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
1/7
28.03.2022.
u 22:04

Nakon dodjele održan je hitan sastanak članova Akademije tijekom kojeg se raspravljalo i treba li Smithu biti oduzet Oscar kojeg je dobio u kategoriji najboljeg muškog glumca za ulogu u filmu "Kralj Richard".

Akademija filmske umjetnosti i znanosti pokrenula je službenu istragu vezanu za incident koji se dogodio tijekom dodjele Oscara kada je Will Smith dao šamar voditelju Chrisu Rocku zbog njegove šale na račun Smithove supruge. U priopćenju su rekli kako  osuđuje postupke Willa Smitha.  - Službeno smo započeli istragu incidenta i istražit ćemo daljnje radnje i posljedice u skladu s našim pravilnikom, standardima ponašanja i kalifornijskim zakonom - piše u priopćenju koje su objavili. 

Nakon dodjele održan je hitan sastanak članova Akademije tijekom kojeg se raspravljalo i treba li Smithu biti oduzet Oscar kojeg je dobio u kategoriji najboljeg muškog glumca za ulogu u filmu "Kralj Richard". Daily Mail piše kako su šefovi Oscara podijeljeni oko toga hoće li uzeti zlatni kipić jer se napadom krši novi kodeks ponašanja koji je sastavila Akademija nakon pokreta #MeToo. 
Izvor je za The Sun rekao:

- Nakon što je ceremonija završila, pozvali su ključne članove da održe hitan sastanak o tome što bi trebali poduzeti. Mišljenja su bila podijeljena oko toga treba li mu biti oduzet Oscar. Dio članova smatra kako je prekršio važne kodekse Akademije i narušio ugled. Mnogi smatraju kako mu se nagrada treba oduzeti kako bi se jasno istaknulo da se Akademija protivi bilo kojem obliku nasilju. Drugi pak smatraju da bi Smith trebao zadržati zlatni kipić, a konačna odluka će biti donesena uskoro. 

VIDEO Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

 

Ključne riječi

Komentara 1

XA
xaron
22:24 28.03.2022.

Holywoodski primitivci i Balkanski primitivci, koja je tu razlika ? Balkanski primitivci ( po Krleźi) čekaju da se svjetla ugase, a Holywoodski primitivci čekaju da se reflektori upale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije