Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrijala glavu zbog kćeri

Supruga Willa Smitha ovako je javno govorila o svojoj bolesti: 'Bilo je stvarno zastrašujuće'

94th Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
1/7
28.03.2022.
u 14:01

Glumica, aktivistica i voditeljica Jada Pinkett Smith (50), supruga glumca Willa Smitha (53), već se nekoliko godina bori s bolešću, a svoje je iskustvo podijelila ranije i s pratiteljima na društvenim mrežama.

Dok je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodjeli Oscara, Chris Rock našalio se na račun obrijane glave Jade Pinkett Smith usporedivši je s izgledom Demi Moore u filmu “G. I. Jane.” Rock je rekao da jedva čeka vidjeti Pinkett Smith, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G. I. Jane 2”, što je navelo Smitha da se popne na pozornicu i udari Rocka. 

Glumica, aktivistica i voditeljica Jada Pinkett Smith (50), supruga glumca Willa Smitha (53), već se nekoliko godina bori s bolešću, a svoje je svoje iskustvo podijelila ranije i s pratiteljima na društvenim mrežama. Jada se od 2018. godine bori s autoimunom bolešću alopecijom koja napada folikule dlaka zbog čega dolazi do opadanja kose. Na Instagramu je prije nekoliko mjeseci objavila video u kojem je otkrila kako je razlog  frizure koju je odlučila skratiti ''na nulu'' ćelava linija koja joj je ostala na vrhu tjemena zbog opadanja kose.

– Sada se mogu samo smijati – veselo je rekla voditeljica uspješnog talk showa ''Red Table Talk'' u videu koji je snimila u opuštenom izdanju bez imalo šminke pa dodala kako je sa svima htjela podijeliti svoju borbu, no optimistična je pa je kazala kako će od ćelave linije napraviti malu krunu kako bi je prekrila.

– Ja i ova alopecija bit ćemo prijatelji i točka – poručila je Jada, a novu frizuru pokazala je još početkom godine kada je po uzoru na svoju kći Willow Smith obrijala glavu. – Pa zašto ne? Za mene je to bila neka vrsta duhovnog poziva, ali i činjenice da će mi kosa u nekom trenutku ponovno narasti – objasnila je tada glumica. Svoju borbu s alopecijom podijelila je još 2018. godine u jednoj od emisija '''Red Table Talka'' kada je objasnila da joj je situacija na početku bila zastrašujuća. – Bilo je stvarno zastrašujuće kada je krenulo. Tuširala sam se, a u rukama sam imala puno kose. Tada sam pomislila da ću jednog dana stvarno oćelaviti – ispričala je glumica koja je bolest prihvatila.

 

VIDEO Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

 

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
15:26 28.03.2022.

probaj mazati daktanolom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije