Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pružili su mu podršku

VIDEO Pojavila se snimka na kojoj kolege smiruju Smitha nakon napada. Komentari: 'Čini se da briše suze'

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
1/10
28.03.2022.
u 12:58

Nakon što je udario Rocka, Smitha su smirivali Denzel Washington, Tyler Perry i Bradley Cooper, a na društvenim mrežama pojavile su se snimke nastale za vrijeme reklamne pauze na kojima se vidi kako kolege pokušavaju smiriti Smitha.

Ne prestaju reakcije nakon što je glumac Will smith na pozornici ošamario voditelja i kolegu Chrisa Rocka koji se našalio na račun njegove supruge Jade. Incident se dogodio dok je Chris predstavljao najbolji dokumentarni film, a zbog obrijane glave Jadu je usporedio s Demi Moore u filmu ''G. I. Jane''. 

Rock je rekao da jedva čeka vidjeti Pinkett Smith, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G. I. Jane 2”, što je navelo Smitha da se popne na pozornicu i udari Rocka.

Smith se vratio na svoje mjesto i povikao: "Drži ime moje žene dalje od svojih je*enih usta!" Budući da prijenos u Americi ide s odgodom od nekoliko sekundi, na ABC-ju su uspjeli isključiti zvuk pa njihovi gledatelji nisu mogli čuti Smithove psovke, no zato su ih čuli gledatelji u ostatku svijeta.

Nakon što je udario Rocka, Smitha su smirivali Denzel Washington, Tyler Perry i Bradley Cooper, a na društvenim mrežama pojavile su se snimke nastale za vrijeme stanke za reklame.

– Tijekom pauze Willa Smitha tješili su Denzel Washington i Tyler Perry. Činilo se da Will briše suze s očiju kad se vratio sjesti s Jadom, a Denzel je došao utješiti Jadu i Willova suradnika – napisao je kolumnist Scott Feinberg uz video koji je objavio na Twitteru.

Podršku je Smithu pružio i kolega Bradley Cooper koji ga je zagrlio.

Will je osvojio nagradu za najbolju glavnu ulogu u filmu ''Kralj Richard'', a potom je održao vrlo dugačak i emotivan govor tijekom kojeg je zaplakao te zahvalio Denzelu na podršci.

– Hvala D! Denzel mi je prije nekoliko minuta rekao: "u svojim najblistavijim trenucima budi oprezan, jer tada vrag dolazi po tebe" – rekao je Smith na pozornici i pogledao prema kolegi.

Policijska uprava Los Angelesa oglasila se o događaju, a potvrdili su da je Chris odbio podnijeti policijsku prijavu.

"Istražna tijela LAPD-a svjesna su incidenta između dvije osobe tijekom programa dodjele Oscara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je uključena odbila je podnijeti policijsku prijavu. Ako će uključena strana kasnije htjeti policijsko izvješće, LAPD će biti na raspolaganju da ga dovrši", stoji u priopćenju Policijske uprave Los Angelesa. 

VIDEO Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!


 

Ključne riječi

Komentara 2

T7
Toro. 71
14:25 28.03.2022.

Lažni branitelj Fred zvani podrum!!

Avatar Pennyswise
Pennyswise
13:31 28.03.2022.

Jedino pametno tu je Denzel i Denzelova izjava. Legenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije