Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To ju je inspiriralo

'Adele je nogirao biseksualac i otišao s njenim gay frendom'

adele
Pixsell
25.06.2012.
u 08:30

Prema piscu biografske knjige 'Adele' pjevačica je inspiraciju za pjesme sa svog prvog albuma pronašla u propaloj vezi s biseksualnim muškarcem

Jedna od najprodavanijih ženskih umjetnica u pop glazbi slomljenog je srca započela karijeru u dobi od 18 godina. Prema piscu biografske knjige \'Adele\' pjevačica je inspiraciju za pjesme sa svog prvog albuma pronašla u propaloj vezi s biseksualnim muškarcem koji je okrutno pobjegao s jednim od njezinih gay prijatelja nakon što mu je izjavila ljubav.

Marc Shapiro u knjizi se posebno osvrnuo na uspone i padove u njezinom ljubavnom životu te na incident koji se dogodio na njezin 18. rođendan u kojem je pronašla inspiraciju za album.

- Jednu stvar znamo, a to je da je njezina prva ljubav završila užasno loše. Adele mu je rekla što osjeća i on njoj, znala je da je biseksualan, no osjećala je da bi to moglo funkcionirati - piše Marc.

Unatoč tome što ju je ponizio, htio je da pokušaju ponovno, no nakon što ju je četiri mjeseca varao, ona to više nije htjela podnositi. Pjevačica je i na svojoj internetskoj stranici navela da je u njezinom debitantskom albumu riječ o ljubavi koju je doživjela s 18 i 19 godina.

Zbog propale veze počela je puno piti.

- Imala je problema s pićem na svojoj prvoj turneji - tvrdi Shapiro.

Knjiga sadrži i dijelove intervjua s Adele u kojem priča o koncertu na kojem je pala sa stolice jer je bila pijana.

- To je bila najgora stvar koja mi se ikada dogodila - rekla je pjevačica i dodala da je zbog pijanstva čak zaboravila riječi svojih pjesama.

Shapiro također navodi da joj je otac bio alkoholičar kojeg je pijanstvo umalo stajalo života te da ju je odgajala samohrana majka. Njezin odnos s ocem opisao je \'nepostojećim\'.

Ključne riječi

Komentara 2

QW
qwas33333
11:34 25.06.2012.

masnija je od žaka divljaka

DU
Deleted user
09:05 25.06.2012.

još jedna oštećena roba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije