Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pala i Pivovarna

PPD Zagreb slavio u Sloveniji, gledatelji HRT-a uskraćeni za još jednu sjajnu predstavu

Veselin Vujović
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
26.09.2015.
u 22:05

Pred 5500 gledatelja u dvorani Zlatorog momčad Veselina Vujović predvodili su sjajni vratari Stevanović i Ivić, a cijela momčad bila je na visokoj razini pa se čak 9 igrača upisalo u strijelce.

PPD Zagreb nakon pobjede nad Kielom nastavio je sa sjajnim nastupima u Ligi prvaka. U drugom kolu slavio je na gostovanju u Celju kod Pivovarne Laško sa 21:20. Bila je to druga pobjeda zagrebaša u Celju u povijesti. Prvi put slavili su još 2009. godine.

Pred 5500 gledatelja u dvorani Zlatorog momčad Veselina Vujović predvodili su sjajni vratari Stevanović i Ivić (kombiniralo obranili 15 udaraca), a cijela momčad bila je na visokoj razini pa se čak 9 igrača upisalo u strijelce. Najefikasniji su bili Stepančić, Šprem, Obranović i Sabljić sa po 3 gola.

Ipak, najveći junak bio je Filip Ivić koji je ušao u igru pet minuta prije kraja pri rezultatu 20:18, a onda je obranio sedmerac i još nekoliko zicera.

 

I stoga je šteta što HRT nije uživo prenosio susret iz Celja, javnoj televiziji zanimljviji je bio dokumentarac o utrci s bikovima u Pamploni. Odlučili su se tek za emitiranje snimke utakmice u kasnijem terminu. Zbog toga su bili ljutiti i iz kluba te su uoči utakmice poručili:

- Ovakav potez vladajućih na HRT-u nije samo udar na ugled sportske institucije kakva je rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb već i direktan udar na financijske strukture kluba i klupske sponzore. Sramota je da su umjesto naše utakmice, iako su kupili prava za izravni prijenos, odlučili emitirati dokumentarnu emisiju 'Utrka s bikovima u Pamploni'.

PIVOVARNA LAŠKO - PPD ZAGREB 20:21

CELJE - Dvorana Zlatorog. Gledatelja 5500. Suci: Nikolić i Stojković (oba iz Srbije).

Sedmerci: Celje 2 (4), Zagreb 1 (2).

Isključenja: Celje 8, Zagreb 16 minuta.

Pivovarna Laško: Lesjak (15+0), Gajić (0+1), Blagotinšek 2, Ivić 1, Babarskas 1, Janc 3, Razgor 3, Marguč, Potenko, Potočnik 1, Zarabec 2 (2), Kodrin, Fižuleto, Dobelšek 1, Mlakar 3, Žvižej 3 (1).

PPD Zagreb: Stevanović (10+1), Ivić (3+1), Mihić 1, Sabljić 3, Vujić, Stepančić 3, Kontrec 2, Šprem 3 (1), Šebetić 2, Raković, Sušnja, Šandrk, T. Valčić, Obranović 3, Kovačević 2, Pavlović 2.

>>Zagrebaši ljutiti na HTV: Sramota, bikovi iz Pamplone važniji su vam od rukometa!

Komentara 20

KD
kdog
22:16 26.09.2015.

hvala hrt na ničemu podignite pretplatu na 100 kn smradovi

MA
magnum2013
06:39 27.09.2015.

Ja sam jedan od onih koji je odustao od kritika na račun HRT i jednostavno dao instalirati satelit. Ne plačam pretplatu, a imam dovoljno informacija od drugih koji se brinu da normalan narod ima informaciju. Na to me je naveo slučaj kada je gospon Kovačević "obrazložio" hrvatskom puku zašto nismo tada mogli gledati Čilića na US open, odnosno što sve nećemo gledati ako oni vrše taj prijenos. Naravno u isto vrijeme gledali smo dva košarkaška susreta Srbije, a Hrvatska reprezentacija ispala je iz tog natjecanja. Nedugo HTV se pohvalio kako posluju sa 100tinjak miliona dobiti. Vjerujem da su mislili da smo ovce i da neznamo u kojem postotku sudjelujemo našim pretplatama da bi oni lagodno provodili politiku rada HTVa na štetu i zgražanje večine ljudi, a na što nitko nemože utjecati. Beskrajno ih je uvrijedila izjava u Saboru da na HTVu treba jedna metla i sve njih pomesti. Dali su se upitali koliko pristalica ove izjave imaj među svima nama.Ima još primjera ali da se ne umaramo ljigavom politikom ljudi kojima je točna informacija po njima očito nepotrebna.

MO
mojazemlja
23:56 26.09.2015.

HRT je morao pratiti novopečene "domoljupce" iz SDP-ea.Oooo jRt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije