Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORAZUM O SURADNJI

'SSSH želimo vratiti na razinu s početka devedesetih godina'

mladen novosel,dragutin šmerda
Dušan Mirković/PIXSELL
28.05.2013.
u 15:37

Sporazum o suradnji potpisan je u u požeškoj metaloprerađivačkoj tvrtki „Plamen“

Predsjednici SSSH i Slavonsko-baranjskog sindikata Mladen Novosel i Dragutin Šmerda potpisali su u požeškoj metaloprerađivačkoj tvrtki „Plamen“ sporazum o uređenju međusobnih odnosa čime su učvrstili dosadašnju uspješnu suradnju.

- SSSH želimo vratiti na razinu s početka devedesetih godina, pa pokušavamo ujediniti sindikalnu scenu jer zbog sadašnje razjedinjenosti trpi članstvo – ističe Mladen Novosel, predsjednik središnjice koja okuplja 124 tisuće radnika. Dodaje da od Vlade RH traže bolje uređenje odnosa u gospodarstvu, te promjenu smjera kako bi krenuli u razvoj i omogućili zapošljavanje.

- Željeli smo biti članovi jedne veće organizacije kao što je SSSH, zadržavamo svoju samostalnost i prepoznatljivost, ali ćemo djelovati zajednički – kazao je nakon potpisivanja sporazuma Dragutin Šmerda, predsjednik Slavonsko-baranjskog sindikata.

Predsjednik Sindikata metalaca Hrvatske Vedran Dragičević je rekao da su u našoj zemlji ključni administrativni problemi tako da dolazi u pitanje funkcioniranje sustava, te da razjedinjeni sindikati ne mogu mijenjati sadašnju situaciju.

>> Tri sindikata javnih službi prešla u SSSH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije