Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolinda Grabar Kitarović:

Navratili smo kod generala Ante Gotovine na kavu i on vas pozdravlja

kolinda
06.01.2015.
u 00:30

Istakla je da politika Ive Josipovića vodi Hrvatsku u propast i da su on i Milanović dva ista lica jedne devalvirane novčanice koja ne vrijedi ništa.

Navratili smo prije Zadra na poziv našeg heroja generala Ante Gotovine kod njega u Pakoštane na kavu doma i on vas Zadrani puno pozdravlja - ovim je riječima uz ispriku zbog kašnjenja od sat vremena otvorila predizborni skup na punom Narodnom trgu u Zadru kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Kolinda Grabar Kitarović.

Istakla je da politika Ive Josipovića vodi Hrvatsku u propast i da su on i Milanović dva ista lica jedne devalvirane novčanice koja ne vrijedi ništa.

- Previše je bilo pesimizma u Hrvatskoj. Nedostaje nam pravo vodstvo i treba nam predsjednica koja ima hrabrost i koja će zastupati hrvatski narod - rekla je Kolinda Grabar Kitarović.

- Ako Milanović nema rješenja neka ode i nek pusti onima koji znaju voditi Hrvatsku. Vjerujem u strane investitore, ali prije svega u naše ljude, naše poduzetnike... Uzdajmo se u sebe. Previše sam vidjela siromaštva i zato želim socijalno tržišno gospodarstvo po uzoru na Njemačku i Švedsku. Želim da naša vojska i naša policija budu najbolje jamstvo našoj sigurnosti protiv bilo kakvog zveckanja oružja preko strane granice. Želim učinkovitije pravosuđe i javnu upravu. Pozicionirat ćemo našu poziciju u EU, a moramo i riješiti otvorena pitanja i sa Srbijom i sa drugim državama, a Hrvati u drugim državama moraju imati prava kao i nacionalne manjine i Hrvatskoj. Moramo podržati Hrvate u BiH jer je to naša obveza. Želim biti vaša predsjednica jer vi ste moja snaga i vi ste ti koji morate voditi i mene - rekla je Grabar Kitarović.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

>> Kolinda Grabar Kitarović: Zdravko Mamić je imao pravo dati donaciju

>> Jandroković: Za razliku od Grabar Kitarović, Josipović se stalno vraća u prošlost

Komentara 228

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:36 05.01.2015.

Pozdrav svi braniteljima u Republici Hrvatskoj! Hvala svim Generalima na odlično obavljenom Bljesku i Oluji! Pozdrav svim Braniteljima u Savskoj i neka vas Bog i Sveti Ante čuva!

GO
Gomila
21:35 05.01.2015.

volim more volim kamen volim kraljicu hrvata

CV
cvitan
21:35 05.01.2015.

Živjela naša predsjednica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije