Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjednica predsjedništva HDZ-a

Jandroković: Za razliku od Grabar Kitarović, Josipović se stalno vraća u prošlost

gordan jandroković
Foto: PR FOTO
1/4
05.01.2015.
u 17:45

Nakon sjednice predsjedništva HDZ-a, koja se održala u središnjici HDZ-a, Gordan Jandroković i Željko Tušek dali su izjave za medije

Nakon sjednice predsjedništva HDZ-a, koja se održala u središnjici HDZ-a, Gordan Jandroković i Željko Tušek dali su izjave za medije. Jandroković je istaknuo zadovoljstvo zbog rezultata prvog kruga predsjedničkih izbora, a Tušek prozvao Josipovića zbog plana regionalizacije.

– Održali smo sjednicu HDZ-a na kojoj smo zaključili da smo vrlo zadovoljni rezultatima prvog kruga izbora. Pružili smo još jednom veliku podršku našoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović. HDZ je zadovoljan, no važnije je da su zadovoljni građani Republike Hrvatske, pokazao je to prvi krug, a uvjereni smo da će drugi krug pokazati i još bolje rezultate te pobjedu Kolinde Grabar Kitarović. Zašto se to dogodilo, zašto smatramo da je Kolinda Grabar Kitarović bolji kandidat od Ive Josipovića? Zbog toga što ona govori o budućnosti, zato što je čovjek modernih shvaćanja, zato što dolazi iz zapadnog svijeta gdje se profesionalno formirala. Ona šalje poruke nade, poruke zajedništva, ona šalje poruke koje se tiču životnog standarda, zapošljavanja ljudi, hrvatskog standarda i gospodarstva. Za razliku od nje, gospodin Josipović se uporno vraća u prošlost, zajedno s kolegom Milanovićem i SDP-om šalje poruke podjela, prijetnji i mržnje i to je sasvim sigurno nešto što hrvatski građani ne žele te će sigurno to kazniti kad je u pitanju gospodin Josipović – rekao je Jandroković.

– Po prvom planu regionalizacije Ive Josipovića Istarska županija trebala je potpasti pod riječku regiju, ali eto, sada vidimo da se Ivo Josipović na jeftin način dodvorava IDS-u i mijenja svoj plan. Naravno, mi u HDZ-u podržavamo borbu Istrijana za svoju Istarsku županiju i regiju, ali isto tako podržavamo i borbu stanovnika Hrvatskog zagorja, rekao je Tušek. – Umjesto da ih gasimo, trebali bismo ih osnažiti – istaknuo je Tušek.

>>'Josipović sve više podsjeća na snahu iz Šume Striborove'

>>Milanović neće lako s Kolindom ili Kujundžićem

Komentara 117

Avatar drug lenjin
drug lenjin
18:07 05.01.2015.

Josipović i Vlada njegovog partijskoga druga Z.M.su katastrofa koja je zadesila ovu zemlju.

CR
crniUtomo
18:06 05.01.2015.

Kolinda=put prema zapadu---------Ivo=put prema istoku,,svi znamo što je na istoku a što na zapadu

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
18:13 05.01.2015.

Region je out, Hrvatska je opet in! Bye bye zapadnobalkanci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije