Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI SKIJAŠKI KUP

Počela prodaja ulaznica za Snježnu kraljicu 2017.

noćno skijanje
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
20.12.2016.
u 00:30

U cijenu je uključen i prijevoz autobusima na Sljeme kao i besplatna hrana i piće. Takva ponuda čini sljemensku utrku jedinstvenom u svijetu.

Ulaznice za utrke Snježne kraljice 2017. u prodaji su putem sustava www.ulaznice.hr, a ove su godine upola jeftinije. U cijenu je uključen i prijevoz autobusima na Sljeme kao i besplatna hrana i piće. Takva ponuda čini sljemensku utrku jedinstvenom u svijetu.

Cijena ulaznica za utrku skijašica (3. siječnja) iznosi 30 kuna za odrasle i 15 kuna za djecu, dok su ulaznice za utrku skijaša (5. siječnja) 50 kuna za odrasle te 25 kuna za djecu, a kao i prethodnih godina moguće je kupiti paket ulaznica čija je cijena 60 kuna za odrasle te 30 kuna za djecu. 

>> Tina Maze šokirana optužbama Saveza: Predstavili su me kao bezdušnu i pohlepnu skijašicu

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
09:01 20.12.2016.

Navali balkanski narode na karte kako bi mogao uživo vidjeti novo europsko skijaško čudo iz Slovenije Ilku Štuhec koja je pobjedila u prve tri utrke svjetskog kupa u spustu i bude došla na balkan da se pokaže u veleslalomu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije