Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
YouTube kanal Večernjeg lista

Od vrtića do umirovljeničkog doma – Youtube kanal za sve generacije

YouTube kanal Večernjeg
Foto: Večernji
1/4
03.04.2020.
u 14:00

YouTube kanal Večernjeg lista čitateljima nudi šaroliku listu videa za svačiji ukus. Od vijesti, preko showbiza, do mode i politike, svaki dan donosimo potpuno besplatan videosadržaj koji će vas informirati i zabaviti.

Na našem kanalu možete pogledati intervjue s relevantnim osobama iz političkog života, kao i priče o "običnim" ljudima čiji životi nimalo nisu obični. Tako smo snimili inspirativnu priču s Ivanom Antunović Jović, koja nam je ispričala sve o svom životu s vitiligom, a zaintrigirao nas je i "poslovni put" mladića Ljubomira Hlobika, koji je bio glas inauguracije Zorana Milanovića.

Naši čitatelji najviše vole čuti mišljenje drugih o aktualnim temama. Pa tako novinari često s kamerom prošeću gradom i snimaju naše popularne ankete. U posljednje vrijeme to su bila pitanja: Čega ćete se odreći za korizmu? i Što mislite o tome kako je Josipa Lisac izvela himnu na inauguraciji?

Slavni Hrvati česti su gosti u našem studiju. Rubrika showbiz ugostila je popularne pjevače i medijske zvijezde, a najviše im volimo postaviti paprena pitanja u našoj brzopoteznoj pitalici. Osim toga, i sportaši su uvijek rado viđeni ispred naših kamera.

Lifestyle rubrika uvijek se pobrine da vam izvuče osmijeh na lice, a u nekim od posljednjih videa to su učinila djeca iz vrtića koja su nam odgovorila na (jednostavno) pitanje: Što je ljubav? Dame iz doma za starije govorile su nam o sreći u životu, a osnovnoškolke za Dan žena djevojkama svoje generacije dale su savjete i odgovorile na pitanje: Je li lakše biti muškarac ili žena?

U vrijeme kada je #ostajemdoma najvažnije što možemo učiniti za svoje zdravlje i zdravlje naših bližnjih, YouTube kanal Večernjeg lista svaki dan donosi vam kazališne predstave, zanimljive dokumentarce i koncerte u kojima možete uživati a da ne izlazite iz kuće.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar RuthEG93
RuthEG93
10:35 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar LauraOH81
LauraOH81
20:59 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar BettyIE75
BettyIE75
15:03 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije