Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jutro s GoGreenom

Putem platforme GoGreen naručite domaće namirnice na vaš kućni prag

doručak
Foto: GettyImages
1/5
20.04.2020.
u 14:41

Ova vrlo komotna i korisna usluga, naravno, ne bi bila tako bajkovita da u tom paketu nisu prisutne i naše novine

Vrhunska usluga koju je pokrenula marketplace platforma GoGreen oduševit će sigurno mnoge Zagrepčane, pogotovo u ovim vremenima izolacije i ograničenog ulaska u trgovine. Naime, po pretplati na paket Jutro s GoGreenom, GoGreen, odnosno njihova logistička kuća Anytime, vozi vam svaki dan svježi kruh, peciva, kavu, jaja i ostale jutarnje namirnice od malih domaćih proizvođača direktno na kućni prag.

Dakle još niste ni oči dobro otvorili, a topli kruh i peciva, fina kava, domaće mlijeko i sve one sitne jutarnje stvarčice koje vas dobro razbuđuju, dolaze vam direktno na vrata. Nema gnjavaže oko paljenja auta, oblačenja na silu i odlaska do trgovine i pekare.

Foto: GettyImages

Ova vrlo komotna i korisna usluga naravno ne bi bila tako bajkovita da u tom paketu nisu prisutne i naše novine. Večernji list i/ili Poslovni dnevnik, dolaze vam zajedno sa svim namirnicama. Tako uz topli čaj ili finu kavu možete pročitati i dnevna događanja.

Cijeli sustav funkcionira vrlo jednostavno. Naime, GoGreen za vas je pripremio nekoliko paketa koji se razlikuju u količini (ovisno o veličini obitelji ili ste samac), a i po sadržaju namirnica koje su vaša jutarnja potreba. 

Pretplatu možete naručiti na tjednoj, dvotjednoj ili mjesečnoj bazi. Sve se plati unaprijed i dalje ne trebate razmišljati, nema kontakta i nema gnjavaže. Dostavljači vam ujutro ostave paket i pozvone na vrata da znate da se naručeni paket nalazi ispred vašeg ulaza.

Imajte na umu samo da se pretplate skupljaju u tekućem tjednu, a kreću od prvog sljedećeg.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije