Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Ostajem doma Mijenjamo navike

U #OdSobeDoSobe stiže Dunja Knebl!

Dunja Knebl predstavnica je naše tradicionalne pjesmarice, zaštitinica naše baštine i sinonim hrvatske etno glazbe.
01. lipnja 2020. u 13:47 1 komentara 101 prikaza
Dunja Knebl
Foto: Youtube
Pogledajte galeriju 1/5

Hrvatski glazbenici učinili su puno za „stanje uma“ svih nas za vrijeme pandemije COVID-19. Svakodnevne svirke iz njihovih dnevnih boraka činile su nam dane veselijima i lakšima, a oni nastavljaju dalje sa svojim izvedbama samo za nas, iako se društveni, pa tako i glazbeni život malo pomalo vraćaju „u normalu“.

U ovotjedni #OdSobeDoSobe stiže nam Dunja Knebl.

Dunja Knebl predstavnica je naše tradicionalne pjesmarice, zaštitinica naše baštine i sinonim hrvatske etno glazbe. Objavila je 14 albuma, a osim toga i nekoliko albuma u vlastitom, online izdanju. Godine 1997. nominirana je za hrvatsku glazbenu nagradu Porin u kategoriji za najbolji ženski vokal. Osim te nominacije slijedi niz drugih nominacija, a Porin je osvojila 2008. za album “Kite i kitice”.

Te godine osvojila je za isti album i nagradu Indexi. Autorica je monodrame "Zašto sam postala javna pjevačica s 47 godine ili strah od kloniranja" kao i predstave - mjuzikla "Oj ti tožni človek", profesorica je ruskog i engleskog jezika, živjela je u Americi, Indoneziji, Rusiji. Danas je u Zagrebu i bez nje naša etno scena ne bi bila ista.

U projektu #OdSobeDoSobe izvela je pjesmu Dej mi Bože, joči sokolove.

Hana Huljić #OSTAJEMDOMA Za kraj tjedna Hana Huljić pjeva iz svoje sobe! #ostajemdoma #OdSobeDoSobe: U naše domove stiže jazz u izvedbi Joea i Lele Kaplowitz Zdravko Valentin OSTAJEM DOMA Ovog petka #OdSobeDoSobe pjeva Valentin!
SVEMOĆ UDBE
Bivši agent Udbe progovorio za Večernji: Priče o službi nisu mit, znam tko danas drma Hrvatskom
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji
  • Avatar SharonPO87
    SharonPO87:

    w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m