Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić nije došao

Torcida se u hotelu sastala sa Srnom, kapetan odbio povesti suigrače u bojkot!

Darijo Srna i Luka Modrić, hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/6
10.10.2015.
u 12:14

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras protiv Bugarske na praznom Maksimiru igra važnu kvalifikacijsku utakmicu. Bit će to debi Ante Čačića na klupi, a upravo je njegovo imenovanje za novog izbornika podijelilo javnost. I dok neki nastavljaju pratiti reprezentaciju jer je ona svetinja, drugi dio, kojeg čine razočarani navijači, kreće u bojkot. U tu drugu skupinu, između ostalih, spada i Torcida.

"Nakon što smo svi zajedno dozvolili privatizaciju Hrvatske nogometne lige, na red je došla reprezentacija, posljednje čemu se nogometni puk mogao veseliti. Svaka borba ima svoje bitke, a svaka bitka ima jedan ili više ciljeva. Pozivamo sve na bojkot gledanja Mamićeve nogometne reprezentacije. Ciljevi su jasni. Pokažimo igračima, sponzorima HNS-a i političarima kako smo progledali i kako nećemo dopustiti otimanje nogometne reprezentacije iz naših ruku", napisala je Torcida u svom priopćenju.

A kako doznaju 24 sata, Torcida je prije nekoliko dana dogovorila tajni sastanak s kapetanom Darijom Srnom i Lukom Modrićem. Predstavnici Torcide stigli su u hotel As kako bi od kapetana zatražili da, zajedno sa starijim i iskusnijim suigračima, podrži navijače u borbi s aktualnim vodstvom HNS-a. Luka se u posljednji trenutak predomislio i odustao od sastanka, dok je Srna došao, ali je odbio navijače u bojkotu.

Cijeli članak pročitajte na portalu 24 sata.

>>Igrači, je li vas sram igrati za reprezentaciju Zdravka Mamića?

>>'Dužni smo reprezentaciji, a ne odemo li na Euro, moramo se ostaviti nogometa!'

Komentara 282

DU
Deleted user
12:23 10.10.2015.

Od malih nogu sam navijač Hajduka, to ću i ostati, ali nisam dio ovog dijela Torcide koja reprezentaciju Hrvatske, kako rekoše, "želi u svojim rukama". Takvim zahtjevom postaju isti kao i onaj i oni protiv koji su navodno reprezentaciju prisvojili i protiv kojih se bore. ................................................................................................................... Onima kojima je Hrvatska na prvom mjestu (bilo kao država, domovina ili reprezentacija), neće bojkotirati Hrvatsku već se legalnim i legitimnim zahtjevima zauzeti za boljitak a ne još veću štetu. ................................................................................................................. Sa ovakvim sumornim ugođajem kojeg stvaraju nije nikakvo čudo što su igrači u svojevrsnom grču i nema dobrih rezultata. Nek vas bude sramota!

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
12:39 10.10.2015.

Torcida si je zabila autogol i pokazala da je samo oruđe u nečijim rukama, koji igraju vrlo prljavo na granici isključenja.

GA
gafe
12:25 10.10.2015.

Sta su oni mislili da je svako kao Brbic?!?! Torcida je najvece zlo u nasem nogometu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije