Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši igrač modrih

Tomić: Bio sam dobar i u Dinamu, ali nisam dobivao toliko prilike kao na parketu

Ante Tomić
Sanjin Strukić/PIXSELL
27.12.2014.
u 12:31

"U posljednje vrijeme nisam imao klub. Nisam igrao nigdje, ali u treningu sam i još se nadam kako bi mogao aktivno zaigrati."

Ante Tomić bio je jedan od najtalentiranijih nogometaša Dinama u svojoj generaciji, no nikad nije napravio veliku karijeru. No vjerojatno je uz Mirka Hrgovića najbolji bivši velikonogometaš na parketu.

"Odgovarao mi je mali nogomet, ali odgovarao mi je i veliki, no nisam imao toliko prilike na travnjaku kao na parketu," uz osmijeh je za Goal.com rekao Ante Tomić.

U zemlji izlazećeg sunca igrao je za dva kluba, najprije s Mihaelom Mikićem u Sanfrecce Hirošimi, a potom za drugoligaša Ehime. Trenutno je bez kluba.

"U posljednje vrijeme nisam imao klub. Nisam igrao nigdje, ali u treningu sam i još se nadam kako bi mogao aktivno zaigrati."

>>Cijeli razgovor pročitajte OVDJE!

Ključne riječi

Komentara 2

NA
naprijedplavi
15:01 27.12.2014.

Istina. Sjecam se da kako se i sa njegovih 27 godina govorilo da je veliki potencijal.

BL
Blender
14:58 27.12.2014.

Ako si u necemu dobar i nisi napravio od toga nista???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije