Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNITED SLAVIO

Moyes navijačima odgovorio pobjedom, Crystal Palace šokirao Chelsea

David Moyes
Foto: Reuters (Ilustracija)
29.03.2014.
u 18:20

Nije dobro počelo za Crvene vragove budući da su gosti poveli već u 13. minuti golom Westwooda. No, utakmicu je do kraja poluvremena okrenuo Rooney koji je u 20. minuti pogodio glavom, a u 45. s 11 metara.

Manchester United u 32. kolu engleskog prvenstva na svom je Old Traffordu svladao Aston Villu s 4:1.

Nije dobro počelo za Crvene vragove budući da su gosti poveli već u 13. minuti golom Westwooda. No, utakmicu je do kraja poluvremena okrenuo Rooney koji je u 20. minuti pogodio glavom, a u 45. s 11 metara. Posao su dovršili Mata u 58. i Hernandez u sudačkoj nadoknadi.

Inače, dio navijača United je nakon poraza od Cityja okrenuo leđa treneru Davidu Moyesu pa su platili zrakoplov koji je tijekom utakmice preletio iznad Old Trafforda i na kojem je pisalo "Pogrešni - Moyes van!". Učinili su to nakon što im je zabranjeno da s Old Trafforda skinu transparent na kojem piše "Odabrani", a akcija ih je stajala oko 850 funti.

Chelsea izgubio

Crystal Palace je šokirao Chelsea i slavio 1:0 čime je momčad Josea Mourinha izgubila važne bodove u borbi za naslov. John Terry je u 52. minuti glavom poslao loptu u krivu mrežu.

- Mislim da je sada sve gotovo. Nemoguće je da osvojimo naslov jer previše ovisimo o ostalim rezultatima. Naravno, svaku ćemo utakmicu ići na pobjedu, ali mislim da smo ispali iz utrke za prvaka - rekao je trener Chelseaja Jose Mourinho nakon utakmice.

Southampton je s 4:0 bio bolji od Newcastlea, a Dejan Lovren je odigrao čitavu utakmicu.

Premiership, 32. kolo:

Manchester United - Aston Villa 4:1
Crystal Palace - Chelsea 1:0
Southampton - Newcastle 4:0
Stoke - Hull 1:0
Swansea - Norwich 3:0
WBA - Cardiff 3:3

>> Katastrofalna sezona: Evo koje povijesne negativne rekorde je Moyes srušio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije