Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kova u madridu

Mateo Kovačić postao je glavna vijest, evo što o transferu kažu navijači Reala!

Mateo kovačić i Luka Modrić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.08.2015.
u 08:55

"Svi vi koji kažete da ne znate tko je Kovačić, nemate pojma o nogometu. On je vrhunski veznjak, a mlad je i pred njim je budućnost"

Sada je sasvim sigurno, Mateo Kovačić od sljedeće će sezone s Lukom Modrićem, osim u reprezentaciji, svlačionicu dijeliti i u madridskom Realu. Vijest koju je jučer ujutro "iz vedra neba" objavila Gazzetta, navečer je dobila i službenu potvrdu. Trener Intera Roberto Mancini potvrdio je transfer, baš kao i vodeći talijanski i španjolski mediji.

- Žao mi je, ali moramo poštovati financijski fair play. Mateo Kovačić će napustiti Inter - rekao je Mancini.

Mateo je tako postao glavna priča dana u svijetu nogometa, Marca i As, koji su bliski Realu, raspisali su se o njemu i on im je udarna vijest. A što o svemu misle navijači Reala? Ima nekih koji smatraju da će grijati klupu, no velika većina je oduševljena ovim transferom i u budućnosti puno očekuju od mladog hrvatskog veznjaka. Evo i nekoliko najboljih komentara:

"Kovačić je jako dobar igrač, prava klasa. On je vjerojatno najbolji igrač Intera, no mislim da nama treba jedan odličan napadač",

"Mateo je sjajan igrač s odličnim osjećajem za igru. On je nešto slično Modriću i Kroosu, jako dobro pojačanje",

"Oni koji tvrde da će sjediti na klupi nemaju pojma. Mateo je odličan igrač, a Benitez će dosta rotirati igrače i sigurno će odigrati puno utakmica",

"Svi vi koji kažete da ne znate tko je Kovačić, nemate pojma o nogometu. On je vrhunski veznjak, a mlad je i pred njim je budućnost. Pogledajte samo jedan njegov video i shvatit ćete o kakvom je igraču riječ", samo su neka od mišljenja navijača Reala, a na transferu je čestitao i jedan objektivni navijač Barcelone.

"Kovačić je veliko pojačanje Reala. Vrlo je mlad i iznimno kvalitetan, siguran sam da će imati važnu ulogu. Nadao sam se da će doći u Barcu, ali otišao je u Madrid. Čestitam na transferu."

>>Roberto Mancini potvrdio da Kovačić napušta Inter! 'Žao mi je'

>>Mateo Kovačić bi višestruko profitirao odlaskom u Real Madrid

Komentara 38

SA
samograd
09:18 17.08.2015.

polako ali sigurno hrvatska reprezentacija ide prema slavnoj ekipi iz 1998 ,uz kovačevu red ,rad i stegu biće joše bolji .kovačiću želim sve najj:)

MA
Majur
09:37 17.08.2015.

Kako ono trkeljaju kauč komentatori,Modrić nema pojma-R.Madrid,Kovačić truba-R.Madrid,Rakitić prespor za nogomet-Barca,Brozović nema pojma-Inter,Perišić ništa od njega-Wolfsburg,Mandžo samo trči-Juventus,Subašić pacer-Monaco itd itd.....a dam se kladit da većina tih vrlih jalnih dušica nije u stanju na 3metra loptu dodati....I sad treba tu repku rasturit sa kaznama najbolje jer ipak se tako repka voli....

JT
Jedan_tamo
09:18 17.08.2015.

@"EU"...: Pati! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije