Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Louis van Gaal: Novac nije problem za Manchester United

Louis van Gaal
Reuters/PIXSELL
11.01.2015.
u 09:42

- Kada imamo priliku popraviti momčad, klub će kupiti igrača - rekao je Van Gaal.

Louis van Gaal tvrdi da 'novac ne utječe' na politiku transfera u Manchester Unitedu. Nizozemac je stigao prošlog ljeta i od tada potrošio oko 177 milijuna eura na nove igrače, Angela Di Mariju, Radamela Falcaa, Marcosa Roja i ostale. Posljednji je bivši vratar Barcelone Victor Valdes.

Kazao je  i da će nastaviti s trošenjem ako će to biti potrebno za stvaranje prave momčadi.

- Kada ne mogu popraviti izbor, onda čekam. Ponekad moram pričekati i godinu. Možda vi mislite da na tržištu ima mnogo dobrih igrača, ali to baš nije tako. Međutim, ne mogu uvijek čekati do ljeta kako bih popravio svoju momčad. Zato je i stigao Valdes. Kada imamo priliku popraviti momčad, klub će kupiti igrača. Novac nije problem. Uvijek je u pitanju kvaliteta igrača u usporedbi s kvalitetom igrača koje imamo u momčadi. Novac nije presudan - rekao je Van Gaal.

Usput je i obećao navijačima da će se popraviti igra u napadu.

- Očekujem više kvalitete u napadu. Ako to neće biti ove sezone, onda će to biti sljedeće ili one iza. Vidjet ćete.

>> Victor Valdes riješio pitanje budućnosti potpisom za Manchester United

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije