Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE U KRANJČEVIĆEVOJ

Lokomotiva svladala Tudorov PAOK! Grobari među grčkim navijačima!

Lokomotiva - PAOK
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/33
16.07.2015.
u 21:50

Izabranici Ante Čačića bili su na korak od potpune senzacije, no u sudačkoj nadoknadi su primili gol...

Lokomotiva je u Kranjčevićevoj ulici svladala PAOK sa 2:1 u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige. Izabranici Ante Čačića bili su na korak od potpune senzacije, no u sudačkoj nadoknadi su primili gol... Momčadi Igora Tudora taj bi pogodak mogao biti vrlo vrijedan u uzvratu.

Lokomotiva - PAOK 2:1 (Kolar 30', Andrijašević 45+1', Mak 90+2')

Lokosi su iznenađujuće poveli u 30. minuti! Strijelac je bio Marko Kolar nakon što mu je loptu gurnuo Begonja.

A za potpuni šok Tudorove momčadi pobrinuo se Franko Andrijašević u 45. minuti. Pogodio je glavom nakon kornera koji je izveo Kolar.

Ipak, PAOK je u sudačkoj nadoknadi uspio zabiti gol i doći do 2:1. Strijelac je bio Slovak Mak.

Lokomotiva (4-4-2): Zelenika - Bartolec, Prenga, Mrčela, Bručić - Leko, Andrijašević, Begonja - Šovšić - Marić, Kolar. Trener: Ante Čačić.

PAOK (3-4-3): Olsen - Vitor, Costa, Tzavellas - Skondras, Kace, Tziolis, Kitsiou - Pelkas, Salpingidis, Mak. Trener: Igor Tudor.

Tijek utakmice pratite uživo na portalu Goal.com.

Dodajmo kako su u Zagreb stigli i navijači PAOK-a kojima je pripalo 300-tinjak ulaznica te će biti smješteni na istočnoj tribini. Oni su u poslijepodnevnim satima uoči utakmice vrijeme provodili u kafićima u središtu Zagreba te pjevajući i skandirajući najavili kako će bodriti svoj klub.

A dolazak na utakmicu navodno su najavili i Bad Blue Boysi kako bi se obračunali s Grcima među kojima bi moglo biti i pripadnika Grobara s kojima su u odličnim odnosima.

>>Tudora i PAOK bodrit će 300 navijača: Ne osjećam pritisak!

 

Komentara 18

DU
Deleted user
20:47 16.07.2015.

Kad vidim snimku ona dva lika sa poljevacom i cidokorom.....zao mi je splitske mladosti tako blentave da ih razni politicari i advokati zeljni love mogu manipulirati......zao mi je i onih blentavih zagoraca....sto ih ostarijeli i dekintirane bivse zijezdice...uspiju napaliti da ruse kockastu majicu koju se nigdi nisam stidila obuci...

Avatar Vaclav007
Vaclav007
20:45 16.07.2015.

Grčki navijači skaču kao mala djeca ispred Hotela Dubrovnik - nije ni čudo obzirom na broj bankomata u neposrednoj blizini i činjenicu da su svi napunjeni novcem i uredno rade :)

DU
Deleted user
20:50 16.07.2015.

Nadam se da ce jubomir pavsovic platiti kaznu za benge na Koperovom stadionu.....neka i on nesto plati prije nego mu poklone Ajdukovu lovu i nekretnine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije