Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN SABLIĆ:

Artem Milevski će igrati kad to zasluži!

Artem Milevski
RNK Split
17.10.2015.
u 12:15

Prekaljeni internacionalac u Park mladeži stigao je zahvaljujući velikom prijateljstvu sa Sablićem s kojim je dijelio svlačionicu u kijevskom Dynamu.

Goran Sablić sa Splitom dočekuje Inter iz Zaprešića. Bit će to druga Sablićeva utakmica na klupi otkako je zamijenio Zorana Vulića.

- Velika su očekivanja od dvoboja s Interom, dobro smo se pripremali i radili, želimo nastaviti s pobjedničkim nizom. Inter je kvalitetan, ugodno je iznenađenje ovog dijela prvenstva, igra dobro u gostima. Čvrsti su i kompaktni, ali imamo i mi svoje kvalitete - kazao je Sablić.

Najopasniji igrač Intera je Nestorovski, ali Splitov trener tvrdi da ga neće posebno čuvati.

- Imamo kvalitetne stopere, nećemo mu staviti posebnog čuvara, ali nije Nestorovski sam, ima Inter još kvalitetnih igrača. On je drugi strijelac lige, no više sam fokusiran na svoje igrače - rekao je Sablić.

Odradio je mini pripreme u Međugorju.

- Dosta smo radili na posjedu, na mirnoću, ali i na podizanju agresivnosti. Očekujem dominaciju, želim da moji igrači budu željni igre, da nametnu ritam u kojem protivniku neće biti lako - kaže Sablić.

U momčadi će biti i Artem Milevski, koji je nedavno potpisao za Split.

- Milevski je dobro trenirao, bit će na klupi. Sve napore je odradio pošteno, parira ostalim igračima, zadovoljan sam kako izgleda. Milevski će iz dana u dan biti bolji - rekao je Sablić.

Prekaljeni internacionalac u Park mladeži stigao je zahvaljujući velikom prijateljstvu sa Sablićem s kojim je dijelio svlačionicu u kijevskom Dynamu. Može li to prijateljstvo biti uteg za Sablića?

- Nema nikakvog utega. Jasno sam, i u razgovoru s gazdama i s njim, postavio stvari da dosta toga ovisi o njegovom pristupu. Siguran sam da nas neće iznevjeriti, zasluži li bit će u momčadi, a ne zasluži li neće biti. Ne očekujem da će on biti ključni igrač, za mene je ključna momčad - zaključio je Sablić.

>> Artem Milevski: Neću slaviti ako zabijem gol Hajduku

Komentara 4

DU
Deleted user
13:40 17.10.2015.

Povedi nas. Na burek kod svaguše i da tu velebnu atmospferu zalijemo hajdučkim jogurtom isprid tomija. Jada i bijede brate mili.

DU
Deleted user
12:59 17.10.2015.

Milevski će............. znači nikad.

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
12:54 17.10.2015.

Pišite propala stvar jedino ako nije u pitanju neko pranje love.Nekad bio a sad se samo spominje i zaj.bi poneku buda.u i uzmi love na staru slavu a izgleda u nas ima još takvih klubova..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije