Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DARUJE

Izvučeni dobitnici ulaznica za koncert Zorana Predina

Koncert Zorana Predina
12.11.2010.
u 17:59

Dijelimo 3 x 2 ulaznice za koncert. Imena dobitnika bit će objavljena u srijedu 17. 11. na portalu vecernji.hr

Zorana Predina ne treba našoj domaćoj publici previše predstavljati. Njegova kavalirska osobnost i glazbeni duh te glazbena ostvarenja odavno su stekli brojnu publiku. Predin na svojim koncertima ostvaruje prisan odnos s publikom, s njom neposredno komunicirajući svoju glazbu. Veliki koncert Predina i Gypsy Swing Banda koji će se održati 18. studenoga nosi naziv „Smiješkom upalimo dan“. Nema sumnje da će Predin s bendom te specijalnim gostom Massimom uistinu uljepšati dan mnogima koji cijene šarmantniji i suptilniji način prodiranja do svoje glazbene publike.

Osnivanje vlastita rock benda Lačni Franz (Gladni Franz), krajem 70-ih godina, ostavio je nezaboravan biljeg u njegovoj glazbenoj karijeri. Slovenski glazbenik zajedno sa sastavom The Gypsy Swing Band danas održava brojne koncerte koji su uvijek rado posjećeni. Neponovljivi susreti glazbenika i publike na svakom se koncertu odigravaju uz izvođenje Predinovih najpoznatijih hitova prepunih romantične atmosfere.

O koncertu koji će se održati 18. 11. u Hypo centru Predin kaže da je zamišljen kao predstavljanje nekih novih pjesama uz tzv. „željezni repertoar“ koji je dijelom svakog koncerta. Objasnio je da na njegovim koncertima jednu trećinu uvijek čine najveći hitovi, zatim drugu trećinu čine pjesme koje je napravio u razdoblju od posljednjeg do novog koncerta, dok se posljednja trećina koncerta uvijek mijenja u skladu s konceptom koji je osmišljen za tu priliku.

Zoran Predin naglasio je da će ove godine, točnije 18. studenoga u dvorani Kornati Hypo centra, prvi puta izvesti koncept koji sačinjavaju pjesme koje su bile na vrhu raznih top-ljestvica. Riječ je o pjesmama koje je skupio za tridesetogodišnjeg rada u glazbi. Neke od njih napisane su još u razdoblju Lačnog Franza, a u aranžmanu s Gypsy Swing Bandom te pjesme danas imaju neko svoje novo lice, neki novi život zbog kojeg zvuče odlično. Taj koncept Predin predstavlja kao „Ogrlicu hitova“.

Predin je veliki kantautor, osnivač nekoliko bendova, skladatelj filmske i kazališne glazbe, šansonijer i pjesnik koji uvijek ima što za reći i ispjevati - i to sa stilom. Virtuozna uigranost Gypsy Swing Banda i baršunasti Predinov glas samo su neki od aduta na uvijek pomno osmišljenim nastupima koje karakterizira simpatična ležerna atmosfera.

Nekoć poznat kao buntovni frontmen Lačnog Franca, jedne od najpopularnijih slovenskih rock grupa koja je čitavo desetljeće svojom ironijom uznemiravala duhove na sceni bivše Jugoslavije, a danas glazbenik profinjenog nastupa i šarmantnoga glazbenog izričaja, Zoran Predin ponovno će prirediti večer za pamćenje. Uz pratnju vrhunskog Gypsy Swing Banda te uz specijalnog gosta večeri Massima, Predin će koncertom pod nazivom „Smiješkom upalimo dan“ sasvim sigurno uspjeti oživjeti koncept „osmijeha“.

Prelijepa glazbena večer ispunjena Predinovim pjesmama čija snaga nikada ne slabi 18. 11. u Hypo centru zadovoljit će sve njegove obožavatelje te poklonike istančanijega glazbenog ukusa. Stoga vas pozivamo na još jedno nezaboravno druženje s poznatim slovenskim glazbenikom, koji će vas počastiti i izvođenjem svojega najnovijeg singla „Ti možeš smiješkom upaliti dan“ koji je dio najnovijeg albuma „Tvoj novi ja“, čije se izdavanje očekuje početkom iduće godine.

Večernji daruje

Sretni dobitnici, svaki po dvije ulaznice su:

Ivan Huđek

Biljana Janjanin

Melita Maček

*Dobitnici će ulaznice moći preuzeti 18. 11. od 19.30 sati na blagajni Hypo centra, uz osobnu iskaznicu i napomenu da su ulaznice osvojili na portalu vecernji.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?