Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji daruje

Osvojite poklon uz akcijski blockbuster Transformers: Posljednji vitez u CineStaru!

Foto: Vecernji.hr
1/2
19.06.2017.
u 16:19

Osvojite Transformers jaknu ili šalicu

„Posljednji vitez" razbija temeljne mitove Transformers franšize i redefinira ono što znači biti junak.

Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prime je otišao. Ključ za spašavanje naše budućnosti nalazi se u tajnama prošlosti, u skrivenoj povijesti Transformersa na Zemlji. Kako bi spasio njihov svijet, Cade Yeager (Mark Wahlberg) formira savez s Bumblebeejem, engleskim lordom (Anthony Hopkins) i profesoricom s Oxforda (Laura Haddock) kako bi saznao tajne razloga zašto se Transformersi nastavljaju vraćati na Zemlju.

Osim Marka Wahlberga i Anthonyja Hopkinsa, u ovom nastavku ćemo gledati i Josha Duhamela, Stanleyja Tuccija, Johna Goodmana, Gemmu Chan i mnoge druge.

Redatelj Michael Bay je ponovno preuzeo redateljsku palicu nastavka svima već poznatog serijala o Transformersima. Transformers: Posljednji vitez je peti nastavak ovog serijala nastalog prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka, i izravni je nastavak filma Transformers: Doba izumiranja iz 2014. Posebnost ovog nastavka i nagovještaj velikog akcijskog blockbustera zasigurno je činjenica da je film sniman ni manje ni više već IMAX 3D kamerama!

Večernji list je za najveće fanove osigurao Transformers šalicu i jaknu!

Sve što je potrebno jest točno odgovoriti na naše pitanje i poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, broj telefona te e-mail adresu) na marketing@vecernji.net pod nazivom TRANSFORMERS ŠALICA ili TRANSFORMERS JAKNA – ovisno o poklonu koji želite osvojiti.

Pitanje je: Koje godine je izašao prvi Transformers film? Dvoje sretnika koji prvi točno odgovore na naše pitanje te ostave potrebne podatke uz odgovarajući naziv e-maila dobiva jaknu ili šalicu!

Film Transformers: Posljednji vitez, u distribuciji Blitza, pogledajte od 22.6. u CineStaru u najboljim formatima: IMAX 3D i 4DX.

Sretni dobitnici su:

Hrvoje Mulković
Tamara Matošević

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?