Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozim auto 365 dana

“Crveni Polo vozit će sin, vozač početnik”

DKS_56153877 05.04.2017., Zagreb -  Dobitnik  u nagradnoj igri Vecernjeg lista - Vozim auto 365 dana Nenad Pokos preuzima kljuceve automobila VW Polo od direktorice prodaje tvrtke Ridecar, Mirjane Sovic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.04.2017.
u 09:56

Demograf Nenad Pokos dobio je na korištenje Volkswagen Polo godinu dana potpuno besplatno, uz 3000 kuna na kartici na gorivo. Osvojio je sve to na nagradnoj igri Večernjeg lista “Vozim auto 365 dana” koja je trajala od 13. do 18. ožujka. Iz tiskanog izdanja novina svaki je dan izrezivao kupone, a kad smo ga nazvali kako bismo mu priopćili sretnu vijest, nije se puno iznenadio.

– Po tonu glasa odmah sam znao da sam nešto osvojio. I inače igram nagradne igre i nije prvi put da su me izvukli – kaže Nenad Pokos dodajući da će Polo najviše voziti njegov 19-godišnji sin Juraj. Igrom slučaja, Juraj je položio vozački ispit isti dan kad su njegova oca nazvali iz Večernjaka tako da je crveni Polo odlično “legao”.

– Automobil koji vozim puno je veći, a ovaj je idealan za njega kao početnika – kaže Nenad Pokos nabrajajući još jednu podudarnost – Polo je preuzeo nedaleko od mjesta gdje je odrastao, na Trnju u tvrtki Ridecar, a ključeve mu je uručila direktorica prodaje Mirjana Sović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?