Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Marketing

Htio sam pomoći tati da lakše čita vijesti i surfa po internetu - tako je nastao 1klik.hr

1klik je nastao iz dobre namjere da se olakša čitanje vijesti i surfanje internetom, te da se proširi spektar informiranja i proširi svijest čitateljima.
27. veljače 2018. u 07:50 3 komentara 3624 prikaza
1klik
Pogledajte galeriju 1/3

Bojan Bernik, vlasnik portala 1klik.hr koji je nastao prije 10 godina, ispričao nam je kako je dobio ideju napraviti portal koji danas koriste stotine tisuća ljudi koristi u Hrvatskoj kao početnu stranicu.

Usavršite jezik Večernji list podržava vas u učenju stranih jezika uz jezične priručnike na dar

Poslovni treneri kažu da je ključ uspjeha pronaći "što nekoga boli" i rješiti mu problem. 

Prije 10 godina tata me stalno ispitivao oko interneta, kako se radi ovo ili ono, a ja nisam previše strpljiva osoba i nemam mirnoću nekome više puta pokazivati kako se nešto radi. Stoga sam iz potrebe svojeg mentalnog mira odlučio napraviti web stranicu na kojoj će biti popis svih web stranica koje bi mojem tati mogle biti zanimljive. Na moju "sreću" on je čovjek s puno interesa koji čita brdo knjiga svaki mjesec i nije bilo lako popisati sve portale koji će ga zanimati. Čak sam i Google tražilicu stavio na portal kako bi sve što nije našao među linkovima tim putem mogao pronaći.

Tako je nastao 1klik.hr.

1klik | Autor :

Od prvog dana kada sam tati postavio 1klik.hr kao početnu stranicu, više nije imao pitanja. Još uvijek mi izmami osmijeh na lice taj osjećaj slobode.

Lijenost je dobra, motivira nas da budemo kreativni. :)

Kroz sljedećih nekoliko godina, vidjevši da portal počinje koristiti sve više ljudi, napravio sam novu verziju u kojoj su se nalazili vijesti s najboljih portala i blogova u Hrvatskoj. Želio sam čitateljima dati širinu sadržaja, jer postoji puno odličnih članaka na malim portalima i blogovima koje se isplati pročitati. Danas imamo preko 150 portala čije se vijesti prikazuju na portalu.

1klik je nastao iz dobre namjere da se olakša čitanje vijesti i surfanje internetom, te da se proširi spektar informiranja i proširi svijest čitateljima. Mislim da je to tajna njegovog uspjeha.

1klik | Autor :

Posjetitelji su uvijek na prvom mjestu, baš zbog toga kod nas nema agresivnih bannera koji iskaču i grizu za lice. Radije ćemo mi manje zaraditi nego da maltretiramo svoje čitatelje. Oni koji godinama čitaju 1klik znaju što govorim. 

Posjetite 1klik, možda vam se toliko svidi da ga postavite kao svoju početnu stranicu.

Korisno
Šetnjom protiv kilograma: Stručnjakinja otkrila 8 savjeta za lakše mršavljenje 'u hodu'
Auro Domus
KRIPTO-BUDUĆNOST
5 predikcija koje se očekuju na tržištu kriptovaluta u 2021. godini
  • zlocinackaplatforma112:

    Jbbe se meni za tebe i tvog tatu, skojevska budaletino....jbba te indeks,expres,telegram i 24 sata.

  • Hrvojka_Dujmović5471:

    Google sada plaća svakodnevno kućne poslove od 800 do 1000 eura, a moj zadnji paycheck bio je 9500 eura za rad 16 satti tjedno online. Moja sestra je prosječno iznosila 30000-35000 mjesečno. Bilo je to nevjerojatno iskustvo s njima i ... prikaži još! željela sam podijeliti ovo s vama jer traže nove ljude da se pridruže timu i preporučujem svima da se prijavljuju ... Posjetite ovdje >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.­N­a­v­J­o­b­3­.​C­o­m