Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaše romantične priče...

'Jesi ti famozna Ivana o kojoj svi pričaju?'

ljubav
Foto: Thinkstock
06.02.2015.
u 08:23

Ako i vi imate neku svoju manje ili više neobičnu, romantičnu priču o tome kako ste upoznali svoju bivšu ili sadašnju ljubav, javite nam se na javi@vecernji.net Najromantičnije i najneobičnije ćemo objaviti.

I danas mnogi vjeruju u ljubav na prvi pogled, ali čak i ako ljubav nije potrajala, neke neobične i posebno romantične početke veze pamtit ćete do kraja života.

Ovo je priča koju nam je poslala čitateljica Ivana...

"U ožujku 2011. prijavila sam se na izbor za  "Šokački Cvit". Upoznala sam puno dragih djevojaka, al najdraža  i moj favorit je bila djevojka Broj 10. Jedna po jedna smo izlazile na pozornicu i predstavljale se. Došao je red i na mene. O svakoj djevojci prikazan je kratki video zapis o onome što vole i čime se bave. Nakon toga sam izašla i predstavila narodnu nošnju kraja iz kojeg dolazim. Huh, prošlo je ...dobila sam  veliki pljesak. Bila je to večer za pamćenje. Samo tjedan dana nakon te večeri bila sam pozvana na Seljačku zabavu u isti grad u kojem je bio i izbor za Šokački Cvit. Večer je bila puna smijeha i plesa. .. U jednom trenutku netko me pošaptao po ramenu. "Jesi ti famozna Ivana o kojoj svi pričaju? " Iznad mene je stajao dečko kojeg nisam poznavala. "Jesam, a ti si?"

Dečko se nasmijao i rekao: "Puno sam lijepoga čuo o tebi, ja sam Anin brat ."( Mala Broj 10) . Tu večer smo se gledali, nekako smo bili uvijek jedno drugom na vidiku. U jednom trenu me čak odveo do svoje mame i rekao "Mama, ona ne želi biti moja djevojka". Jednom prilikom rekao mi je kako mu je djevojka one večeri kada je bio izbor za Šokački Cvit nakon mog izlaska rekla:" Ova  je kao stvorena za tebe, isti ste!"

Bliži se ovogodišnji Šokački Cvit. Te 2011. nisam pobjedila, ali sam dobila najveću nagradu života - svoju bolju polovicu koja je uz mene četiri godine. Brata moje Male Broj 10.

Ovo je naša priča, Ivana & Ivan"

Ako i vi imate neku svoju manje ili više neobičnu, romantičnu priču o tome kako ste upoznali neku svoju bivšu ili sadašnju ljubav, javite nam se na javi@vecernji.net. Najromantičnije i najneobičnije ćemo objaviti.

>>Poslala je SMS krivoj osobi, nije ni slutila što će se dogoditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije