Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šaljite nam svoje priče!

Poslala je SMS krivoj osobi, nije ni slutila što će se dogoditi

slomljeno srce
Foto: Thinkstock
05.02.2015.
u 09:04

Ako i vi imate neku svoju manje ili više neobičnu, romantičnu priču o tome kako ste upoznali neku svoju bivšu ili sadašnju ljubav, javite nam se na javi@vecernji.net. Najromantičnije i najneobičnije ćemo objaviti.

Poslali ste SMS zabunom na pogrešan broj i umjesto odgovora "krivi broj", nastavili ste s komunikacijom?

Ili su vam se pogledi sasvim slučajno sreli na autobusnoj stanici, stao vam je na nogu u vožnji i na kraju ste dobili njegov broj mobitela?

I danas mnogi vjeruju u ljubav na prvi pogled, ali čak i ako ljubav nije potrajala, neke neobične i posebno romantične početke veze pamtit ćete do kraja života.

Čitateljica Ivana iz Zagreba (28) ispričala nam je svoju priču...

"Moj dobar prijatelj slavio je rođendan i uzela sam mobitel da mu pošaljem SMS poruku i čestitam. U brzini, utipkala sam broj koji sam znala napamet, ali pogriješila sam u jednoj znamenci. Nisam ni znala da sam poslala poruku krivoj osobi jer sam dobila povratnu u kojoj je pisalo: "Hvala ti puno na čestitkama, kad se vidimo da te počastim?" Dogovorili smo susret, ja još uvijek uvjerena da se nalazim s prijateljem, stigla sam na dogovoreno mjesto u dogovoreno vrijeme. No poznato lice nije se pojavilo. Zazvonio mi je mobitel i s druge strane javio se muškarac s kojim sam se dopisivala, bio je iza mene ne znajući kako izgledam. Kada sam se javila, došao je do mene... I tako je sve započelo. Zaljubili smo se i veza je potrajala nekoliko godina. To ću zasigurno uvijek pamtiti zbog neobičnog načina na koji je naša veza počela..."

Ako i vi imate neku svoju manje ili više neobičnu, romantičnu priču o tome kako ste upoznali neku svoju bivšu ili sadašnju ljubav, javite nam se na javi@vecernji.net. Najromantičnije i najneobičnije ćemo objaviti.

>>Ruska i belgijska priča o ljubavi za cijeli život

>>Ljubavnu priču mogu izreći šalice, satovi, podloge za miš...

Komentara 4

MA
marsijanac21
10:12 05.02.2015.

Dobro da nisi Paravinji poslala poruku...

OP
openheimer2
10:58 05.02.2015.

ma da mu nebi slala poruku ko još troši na poruke u vrijeme krize ovolike

DU
Deleted user
10:24 05.02.2015.

Baš romantično, lik mulja i laže da je netko drugi kako bi izašao na kavu sa ženskom, ovo je creepy, a ne romantično...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije