Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi ići

Žena se požalila: 'Sestra je organizirala vjenčanje - i zabranila mi da dovedem svoju djecu'

vjenčanje
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
17.08.2022.
u 13:30

Naši će roditelji biti s njom, pa ni ne mislim da joj je i moja prisutnost prijeko potrebna, napisala je.

 Mnogim je budućim mladencima kreiranje liste uzvanika jedan od stresnijih dijelova organizacije vjenčanje, a čini se da često može biti i razlog obiteljskih 'drama' i sukoba. 

Jedna je žena tako nedavno na Redditu napisala da će prekinuti svaku vezu sa svojom sestrom, nakon što joj je ona zabranila da na njen veliki dan dovede i svoju djecu...

 Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

vjenčanje
1/18

U anonimnoj je objavi žena napisala da je, čim je na pozivnici pročitala 'bez djece' znala da će otkazati i svoj dolazak. 

- Čestitala sam joj i rekla da ih nemam kome ostaviti i da ću po našim roditeljima poslati poklon - napisala je i objasnila da vjenčanja smatra obiteljskim događajima, pa  stoga ne vidi smisao otići ako ne može dovesti i svoju obitelj.

- Roditelji će biti s njom pa ne osjećam da je moja prisutnost prijeko potrebna - dodala je.

Ispričala je i da se sestra jako uzrujana zbog njenog otkazivanja dolaska i zbog činjenice da nije ni pokušala pronaći dadilju, a prigovorila joj je i da je 'bez problema otišla na vjenčanje drugog člana obitelji'.

- To vjenčanje nije bilo bez djece, i moja su djeca bila tamo; definitivno je to bio obiteljski događaj - dodala je žena i napomenula da joj je sestra zaprijetila da više s njom nikad neće razgovarati ako joj ne dođe na vjenčanje.

- Djeca ne moraju uvijek biti dio onoga što se događa, a s takvim stavom pokazujete svojoj sestri da vam nije stalo do nje - komentirao je jedan korisnik, a drugi je dodao kako se 'djeca neće sjećati jednog popodneva kad ih je čuvala dadilja, ali će sestra zapamtiti dan svog vjenčanja i da joj ona nije došla..., prenosi The Sun.

Vjenčanje na Zoomu! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije