Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu ništa znali

Roditelji se šokirali kad im se kćer pojavila s bebom: 'Ništa nisu ni sumnjali'

TikTok
17.08.2022.
u 11:30

U dva je videa pokazala reakcije svoje obitelji; jedan je do danas već premašio 2,4 milijuna, a drugi 3,4 milijuna pregleda.

Zamislite da vam dijete jednog dana dođe kući s nepoznatim novorođenčetom; upravo se to dogodilo baki i djedu kad im je u posjet navratila kćer Victoria koja je svoju trudnoću držala u tajnosti.

Victoria je brzo s dva videozapisa na TikToku postala viralna, a u njima je pokazala šok svoje obitelji, piše Mirror. Objavu je naslovila: "Tajili smo bebu od obitelji i iznenadili ih."

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Reakcije svoje obitelji je podijelila u dva videa; jednim koji je do danas već premašio 2,4 milijuna i drugim s 3,4 milijuna pregleda. Prvi je video pokazao Victoriju kako sa sinom Tyrionom ulazi kroz ulazna vrata roditeljske kuće.

"Iznenađenje!" viknula je, a baka i djed mališana su doslovno zanijemili, što su tiktokeri najviše komentirali.

@canadiangirl_2 we kept our baby a secret from family and surprised them with a baby. #secretbaby #surprisebaby #secretpregnancyreveal #babyboy #Shoppers60 #alberta #tiktokbaby ♬ original sound - Victoria

"Svatko bi trebao raditi ono što ga čini sretnim, ali ja bih se na njihovom mjestu osjećala izdano”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik napisao: "Nije reakcija kakvoj sam se nadao..."

Nakon niza komentara, Victoria je objasnila svoje i partnerove razloge za tajenje njene trudnoće.

"Počnimo s tim kako sam uspjela da nitko ne primijeti; nosila sam široke majice i hlače, no nisam se skrivala niti izbjegavala svoju obitelj. Na kraju trudnoće ih nisam vidjela jer su bili zauzeti. A zašto? Zato što sam imala čak pet spontanih pobačaja koji su bili traumatični za svih”, objasnila je.

Nastavila je: "Također, partner i ja smo željeli privatnost i nisam željela da mi stalno šalju poruke i pitaju me kako sam. Nije mi se to sviđalo ni u prijašnjim trudnoćama. I onda smo svih iznenadili, očito su bili šokirani. Nitko nije ozlijeđen, nitko nije uznemiren i nitko nije ljut; zapravo su mislili da je to prilično cool i svidjelo im se!"

Dijeleći pozitivno mišljenje o Victorijinoj i partnerovoj odluci, drugi su ih korisnici podržali.

"Tako bi trebalo biti. Trudnoća bi trebala biti ljekovita. Druge kulture neko vrijeme skrivaju svoje kako bi izbjegle zlo. Čestitam!!", glasio je jedan komentar.

Bolji san, jak imunitet i više motivacije... Ovo su zdravstvene dobrobiti boravka u prirodi:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije