Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno

Žena razljutila dobročinitelje: U dobrotvornoj Facebook grupi traži novac za pseću zabavu!

Getty Images
05.07.2022.
u 09:45

Prokletstvo, stvarno bih voljela da sam dobila više. Izuzetno sam zahvalna za ono što ste uplatili ali to je samo trećina cijelog iznosa - napisala je nakon nekoliko uplata velikodušnik Facebook korisnika.

Želeći svom psu prirediti zabavu za pamćenje jedna se žena logirala na 'velikodušnu grupu' na Facebooku u kojoj korisnici i novčano pomažu jedni drugima kad je nekome stvarno potrebno, a tamo je objasnila kako pandemija Covida,financijski stoji prilično loše...

Zato je zamolila da 'svi daju koliko mogu i sudjeluju u prikupljanju novca; točnije 200 funti ili 1.750 kn; koji bi ona potrošila na rođendansku zabavu za svog psa!

Konobari poručuju: Nemojte ovo raditi, od toga nam se diže kosa na glavi

1/8

- Prokletstvo, stvarno bih voljela da sam dobila više. Izuzetno sam zahvalna za ono što ste uplatili ali to je samo trećina cijelog iznosa - napisala je nakon nekoliko uplata velikodušnik Facebook korisnika, a prenio Mirror.

Da naglasi svoje nezadovoljstvo poruku je završila tužnim licem i emojijem slomljenog srca, no brzo je reagirao administrator grupe koji je napisao: "Ovakvo ponašanje nije normalno. Nabijanje osjećaja krivnje onima koji nisu (dovoljno) uplatili je protivno svim pravilima i načelima ove grupe".

'Za kaznu' je nezahvalnu korisnicu osim pisanom opomenom administrator 'kaznio' još i sa sedam dana isključenja mogućnosti  komentiranja, no to nije druge spriječilo da podijele svoja mišljenja o ženinoj objavi.

- Kao da nije dovoljno što ovdje traži novac za pseću zabavu, još otvoreno kaže kako je nezadovoljna uplaćenim iznosom! - šokirao se jedan korisnik Reddita, a drugi je ženi predložio da za takve potrebe potraži neku drugu grupu.

- Zar postoji takva grupa? U kojoj vam ljudi daju novac za nešto tako glupo kao što je rođendanska zabava za pse? Prijavite me što prije, moram organizirati triatlon za svoju kornjaču, a to košta! - napisala je jedna korisnica.

Čaše su vam 'zamagljene' od kamenca? Ovaj prirodni proizvod savršeno će ih očistiti

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije