Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tko joj je kriv'

Žena podijelila: 'Bivši me cijeli brak varao, a sad sam na Tinderu vidjela da vara i novu curu'

Shutterstock
29.10.2021.
u 16:30

Bila sam s njim 11 godina, bili smo u braku i varao me cijelo vrijeme. Napokon sam smogla hrabrosti ostaviti ga i početi novi, bolji život, rekla je.

Jedna je žena nedavno podijelila kako je svog bivšeg supruga, kojeg je ostavila jer ju je varao, uhvatila kako preko Tindera vara i svoju novu djevojku.

Poslala je, kaže, njegovoj novoj djevojci snimke njegovog Tinder profila, a kasnije je shvatila da ju je baš s njom varao dok su bili u braku, te da je ona cijelo vrijeme znala da je oženjen. 

Na TikToku je tako pratitelje pitala je je li još netko bivšeg uhvatio kako vara svoju novu partnericu i dodala da je to "apsolutni show."

- Bila sam s njim 11 godina i varao me cijelo vrijemee, no napokon sam smogla hrabrosti ostaviti ga i početi novi, bolji život - rekla je.

HRT-ova loto djevojka otkrila svoj skriveni talent, mnogi muškarci bi joj pozavidjeli

1/9

Nakon što je pokrenula razvod obratila se, kaže, i njegovoj prvoj ženi s kojom je u braku bio prije nje i pitala je je li i prema njoj bio tako grozan.

- Pristala je sa mnom otići na ručak gdje smo sjedile satima i pričale o svim grozotama koje nam je priuštio -. ispričala je, pa se nije previše iznenadila kad je vidjela da vara i najnoviju djevojku.

Zato se javila i njoj i napisala joj da je ona njegova druga bivša i da ju je varao kao i prvu bivšu, a sada vara i nju, 

- Zahvalila mi je, no ubrzo sam saznala da me baš s njom varao, nevjerojatno mi je da žena može to napraviti drugoj ženi - rekla je.

Podijelivši svoju priču s drugima koji su možda u sličnoj situaciji, TikTokerica je pratiteljicama poručila: "Ako ste u lošoj vezi, ostavite ga, biti ćete puno sretnije", a njena je objava prikupila na stotine komentara.

- Savjet njegovoj sadašnjoj djevojci – ako je spreman s tobom prevariti nekog drugog, nemoj se iznenaditi kad doznaš da i tebe vara - napisala je jedna žena, a druga je zaključila kako je "nova djevojka dobila upravo ono što i zaslužuje". 

Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:43 29.10.2021.

taj će varati uvijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije