Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludi pokreti

Djevojačka zabava u sekundi pošla po zlu: Popela se na stol da pleše pa glavom razbila skupo svjetlo

Pixabay
28.10.2021.
u 13:30

Smatra se da bi svjetlo moglo biti velika privjesna svjetiljka Tom Dixon Mirror Ball, koja se trenutno prodaje za više od 4 500 kuna.

Djevojačke zabave često se znaju oteti kontroli i ostaviti nezaboravna sjećanja, ali jedna djevojka radije bi zaboravila što se dogodilo na djevojačkoj zabavi u iznajmljenom apartmanu.

Naime, kako piše Metro, jedna djevojka odlučila je pokazati svoje najbolje plesne pokrete, popela se na stol i počela plesati. Sve je bilo dobro dok nije zavrtjela kosom unatrag i udarila glavom u viseće, stakleno svjetlo.

Svjetlo se odmah razbije, a video završava nakon pet sekundi dok se žena, koja se čini neozlijeđena, smrzava s rukom prekrivajući usta. 

Video je na Twitter objavio DJ Wayne Davis, koji kaže da mu je video poslala članica djevojačke zabave, a do sada je pregledan više od 2,4 milijuna puta. Međutim, priča možda neće završiti ovdje, jer postoji šansa da djevojci u videu vlasnici Airbnba naplate svjetlo.

Smatra se da bi svjetlo moglo biti velika privjesna svjetiljka Tom Dixon Mirror Ball, koja se trenutno prodaje za više od 4 500 kuna.

Iako ne postoje nikakva pravila kada su u pitanju gosti koji razbiju stvari, na web stranici Airbnb stoji da bi se vlasnik nekretnine i iznajmljivač trebali dogovoriti hoće li se šteta isplatiti iz sigurnosnog pologa.

“Ako gost pristane na iznos koji ste zatražili, objavit ćemo isplatu za pet do sedam radnih dana. Ako  gost odbije ili ne odgovori u roku od 72 sata, kliknite kontaktirajte nas u vezi s vašim slučajem."

"Ako trebamo više informacija o oštećenim ili nestalim predmetima, imat ćete 72 sata da ih dostavite. Pobrinut ćemo se da vi i vaš gost budete pošteno predstavljeni, a ako utvrdimo da vam duguje novac, poslat ćemo vam ga zasebnom isplatom”, piše na stranici.

Gošća na djevojačkoj zabavi ostala u šoku `poklonom` koji je dobila od mladenke:

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
00:40 29.10.2021.

Nije razbila svjetlo nego luster. Takvi lusteri u Lowe's-u ili Home Depot-u kostaju oko $60. Ne znam kakav je tecaj, ali to je cijena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije